TRAIAN BASESCU AVAND SPRIJINUL LUI MARK GITENSTEIN(EVREU-KHAZAR DIN BASARABIA) IL AMENIINTA PE PREMIERUL ROMANIEI VICTOR PONTA SA RETRAGA OUG.NR.41/2012!

12 iul.

Traian Băsescu i-a cerut premierului Victor Ponta să anuleze Ordonanţa de Urgenţă 41/2012 privind organizarea referendumului din 29 iulie tot printr-o ordonanţă de urgenţă, și nu prin convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului care să modifice legislaţia, potrivit Antena3.ro.

“Domnul Ponta a mutat necinstea până la Bruxelles. El crede că acolo sunt oameni cu care discuţi aşa cum discută el în PSD. Adică necinstit. Le explică că trebuie să cheme Parlamentul ca să pună în practică condiţiile impuse de Curtea Constituţională (…) Pentru acea OUG pe care a dat-o şi care stabileşte prin excepţie alte condiţii de referendum pentru preşedinte, decât pentru primari sau pentru Constituţie, este o singură soluţie. Anularea prin ordonanţă de urgenţă a Ordonanţei de Urgenţă cu care a intrat într-o zonă interzisă (…) Pentru cele două ordonanţe de urgenţă ilegale, Guvernul României trebuie să emită alte două ordonanţe de urgenţă de anulare“, a declarat președintele suspendat, Traian Băsescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: