DIVERSIUNEA PORTOCALIE A DAT GRES.AMBASADORUL ROMAN LA BERLIN,LAZAR COMANESCU NU A FOST CONVOCAT DE CANCELARUL GERMANIEI ANGELA MERKEL!

13 iul.

Purtătorul de cuvânt al MAE, Ovidiu Dranga, a declarat joi pentru AGERPRES că ambasadorul României în Germania, Lazăr Comănescu, nu a fost convocat de cancelarul german Angela Merkel, ci a avut o întâlnire uzuală cu consilierul de politică externă al oficialului german.

„Ambasadorul României la Berlin, Lazăr Comănescu, nu a fost convocat de doamna cancelar Angela Merkel. Ambasadorul Comănescu a avut astăzi o întâlnire cu consilierul de politică externă al cancelarului Merkel, o întâlnire care a fost convenită anterior şi care se înscrie în dialogul uzual al ambasadorului cu autorităţile germane”, a afirmat Dranga.

Întrebat dacă s-a discutat despre punctul de vedere al Cancelariei germane potrivit căruia măsurile luate de premierul român Victor Ponta care îngrădesc competenţele Curţii Constituţionale periclitează „principiul separării puterii în stat”, reprezentantul MAE a reiterat că a fost vorba de o întâlnire care fusese convenită anterior şi care se înscrie în dialogul uzual.

Purtătorul de cuvânt al Cancelariei germane, Steffen Seibert, a afirmat, potrivit Welt, că ambasadorului României în Germania, Lazăr Comănescu, i s-au comunicat preocupările Germaniei referitoare la procedura de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: