SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE(SCMD) ORGANIZEAZA SAQMBATA IN PIATA VICTORIEI DIN BUCURESTI UN MITING DE PROPORTII ANTI-BASESCU!

13 iul.

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) organizează sâmbătă, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, un miting „pentru demiterea preşedintelui Băsescu”, după cum precizează iniţiatorii, care au mai anunţat că mizează pe participarea a 12.000 de persoane.

La mitingul programat între orele 10.00 şi 12.00 vor participa membri ai SCMD din Bucureşti, Ilfov şi judeţele apropiate, precum şi aliaţi ai sindicatului, după cum spun organizatorii, pe pagina de internet a SCMD.

„Îndemnând cetăţenii României să voteze anti-Băsescu la referendum, îi îndemnăm să voteze pentru statul de drept, împotriva minciunii, hoţiei, ticăloşiei şi trădării. Jos Băsescu!”, spune preşedintele SCMD, Mircea Dogaru.

Într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, Jandarmeria Capitalei anunţă că va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în zona de desfăşurare a adunării, dar şi pe traseele de deplasare ale participanţilor care converg către zona respectivă.

SCMD a hotărât să organizeze mitingul de sâmbătă în 9 iulie, la trei zile după ce Parlamentul l-a suspendat pe Traian Băsescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: