PRESEDINTELE IN EXERCITIU AL ROMANIEI,CRIN ANTONESCU ATAC DUR LA TRAIAN BASESCU „CARE SE ASCUNDEA IN TIMPUL REVOLUTIEI”SI ORGANIZA TRENURILE CU MINERI PENTRU 13-15 IUNIE 1990!

16 iul.

Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat, duminică, la Timişoara, că Traian Băsescu „se ascundea”, în timpul Revoluţiei din decembrie 1989, „într-un birou al nomenclaturii comuniste”, iar în timpul mineriadelor „organiza trenurile pentru mineri”.

„Nu ştiu cum întâmpină noaptea Traian Băsescu şi Monica Macovei. La uşa conştiinţei mele, în fiecare noapte apar ei, cei care au căzut atunci şi ne întreabă acum ?ce aţi făcut cu sângele nostru??, ?ce aţi făcut cu jertfa noastră, întreagă şi curată??”, a spus Crin Antonescu, la mitingul anti-Băsescu care s-a desfăşurat la Timişoara.

Referindu-se la faptul că preşedintele suspendat al României, Traian Băsescu, „ameninţă cu Europa”, Antonescu a afirmat că „România este în Europa prin jertfa curată a miilor de tineri ai Timişoarei, din decembrie 1989”.

Potrivit lui Antonescu, în timpul Revoluţiei din decembrie 1989, Traian Băsescu se afla „într-un birou al nomenclaturii comuniste”.

„În 1989, în decembrie, oamenii şi-au dat viaţa, mulţi eram pe străzi, iar Băsescu se ascundea într-un birou al nomenclaturii comuniste, după cum a recunoscut, iar Monica Macovei era procuror”, a afirmat Antonescu.

Totodată, potrivit preşedintelui interimar, în timpul mineriadelor din 13 – 15 iunie, „când oamenii erau bătuţi şi fugăriţi, Traian Băsescu era în Guvern şi organiza trenurile pentru mineri, iar Monica Macovei era procuror şi nu a zis nimic”.

„Nu ne vor scoate din Europa”, a conchis Crin Antonescu.

USL a organizat în Piaţa Unirii din Timişoara un miting anti-Băsescu, la care au participat, potrivit jandarmilor, aproximativ cinci mii de persoane, însă organizatorii spun că în Piaţa Unirii au fost 15.000 de oameni.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: