PRIN INCALCAREA CONSTITUTIEI ROMANIEI SI A CODULUI DE LA VENETIA DE CATRE BARROSO SI C.E.,ROMANIA A DEVENIT O COLONIE,IAR SECRETUL VOTULUI DE DEMITERE A LUI TRAIAN BASESCU VA FI INCALCAT!

20 iul.

EURODEPUTATII ROMANI si PARLAMENTUL ROMANIEI TREBUIE SA IA POZITIE OFICIALA FATA DE DIKTATUL IMPUS DE OFICIALII EUROPENI IN FRUNTE CU NEONAZISTUL JOSE MANUEL BARROSO,CARE PRIN IMPUNEREA PRAGULUI DE 50+1 LA REFERENDUMUL DE DEMITERE A LUI NEONAZISTULUI TRAIAN BASESCU,CALCA IN PICIOARE CONSTITUTIA ROMANIEI- SE INCALCA DREPTURILE FUNDAMENTALE ALE OMULUI SI ANUME -SECRETUL VOTULUI PRIN CARE CETATENII ROMANIEI SUNT DISCRIMINATI DE COMUNITATEA EUROPEANA CARE A DEVENIT PENTRU ROMANIA UN NOU -GITTERLAND,INCERCAND SA MENTINA UN DICTATOR CARE ESTE ASERVIT GRUPURILOR DE INTERESE CONDUSE DE BARROSO-MERKEL -STASI.

PARLAMENTUL ROMAN TREBUIE SA INDREPTE INCALCAREA DE SUVERANITATE ASUPRA ROMANIEI SI A ROMANILOR PRIN ELIMINAREA PRAGULUI DE 50+1 PENTRU REFERENDUM CARE SE INTILNESTE DOAR IN LITUANIA.
ROMANIA ESTE UN STAT EUROPEAN SI CHIAR DACA NU VA MAI FACE PARTE DIN U.E. CA ASA VOR „MUSCHII”LUI BARROSO-MERKEL -READDING,VA DA SEMNALUL CA ACEASTA UNIUNE EUROPEANA TREBUIE REFORMATA PE PRINCIPII DE DREPT CARE SA NU CONTRAVINA CONSTITUTIILOR TARILOR MEMBRE SI SA NU SE MESTECE IN TREBURILE CURTII CONSTITUTIONALE ALE ROMANIEI.
GRUPAREA BARROSO-MERKEL-READDING -GITENSTEIN UITA CA INCALCA :

-CODUL COMISIEI DE LA VENETIA-
CARE NU IMPUNE ,DAR EXCLUDE UN PRAG PENTRU REFERENDUM,IAR DECIZIILE CCR DIN 2007 L-AU RESPECTAT.

NATIUNEA ROMANA ISI PUNE INTREBAREA :

QUI PRODEST(CUI FOLOSESTE) INCERCAREA DISPERATA A
ANUMITOR GRUPURI DE INTERESE DIN OCCIDENT A LUI TRAIAN BASESCU SI CESE ASCUNDE IN SPATELE CONSPIRATIEI FURIBUNDE A LUI BARROSO-MERKEL-READING-GITENSTEIN IMPOTRIVA GUVERNULUI USL ,CARE ESTE ACUZAT DE ACESTI „OFICIALI”CA IN ROMANIA A FOST „LOVITURA DE STAT”!

DACA PROCEDURA SUSPENDARII PRESEDINTELUI ESTE REGLEMENTATA IN CONSTITUTIA ROMANIEI SI ACESTA A FOST SUSPENDAT-INSEAMNA CA PENTRU „OFICIALII”UNIUNII EUROPENE -REFERENDUMUL DE DEMITERE ESTE „LOVITURA DE STAT?!”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: