BARRROSO SI MERKE ADEVARATII GROPARI AI UNIUNII EUROPENE=URSS.IMIXTIUNEA IN EXPERIMENTUL ROMANIA LE-A REUSIT SUNT COMPLICII SI ASASINII ECONOMICI PLATITI AI NEONAZISTULUI BASESCU!

25 iul.

Hannes Swoboda, preşedintele grupului socialiştilor europeni, îi îndeamnă pe români să meargă la vot pentru a spune clar dacă îl mai vor sau nu pe Traian Băsescu:

“Dacă un referendum este prevăzut în Constituţie şi este declarat legal de Curtea Constituţională, trebuie să se aibă încredere în cetăţeni, că ei ştiu cum trebuie să voteze. Dacă dl. Băsescu crede că este încă un preşedinte cu o largă susţinere a cetăţenilor, atunci el trebuie doar să le ceară cetăţenilor să meargă la vot şi să-şi exprime votul pentru el. Nu este un semn de încredere să le spui cetăţenilor să nu se ducă la vot, că, astfel, „eu voi pierde”. Cred că românii trebuie să meargă la vot, să spună clar dacă îl mai vor sau nu pe preşedintele Băsescu. Toată Europa vrea să vadă un semn clar din partea poporului român, altfel, disputa va continua. Mai precis: are susţinere Traian Băsescu, atunci este preşedintele României, nu are, atunci trebuie să asculte vocea poporului”.

Şi Marc Tarabella, coordonator al legăturilor cu partidele social-democrate din centru şi estul Europei, este de părere că îndemnarea românilor să nu se prezinte la urne nu reprezintă un apel demn de un democrat:

“În primul rând, pe 29 iulie cetăţenii români trebuie să se prezinte în număr cât mai mare la urne, ca să voteze “pentru” sau “împotriva” menţinerii sau nu a domnului Băsescu la preşedinţia republicii. Este primordial să se mobilizeze. Într-o democraţie, votul este arma cetăţeanului. Cel mai rău într-o democraţie este să te abţii să mergi la vot.

Este ruşinos şi nedemn pentru un autentic democrat. Şi poate că domnul Băsescu nu este cu adevărat un democrat. Şi dacă astăzi România a ajuns în acest punct, este şi pentru că el a exagerat, a folosit fără îndoială puterea pentru scopuri personale, şi nu în interesul cetăţeanului român. Aşa că de aici votul pentru sau contra lui. Băsescu ar trebui să accepte asta, şi ar trebui chiar să îşi mobilizeze partizanii să voteze pentru el. Vor fi şi oameni care vor vota împotriva lui. Asta este esenţa democraţiei. Dar a le cere să nu voteze nu este un apel demn de un democrat”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: