FIUL NOMENCLATURISTULUI PCR BASARAEANUL HORIA ROMAN PATAVIEVICI(EVREU-KHAZAR)SI-A DAT DEMISIA DIN FRUNTEA ICR DUPA CE A BATJOCORIT PE MIHAI EMINESCU,PE ROMANI SI ROMANIA!!

31 iul.

Preşedintele Institutului Cultural Român (ICR), Horia-Roman Patapievici, a declarat marţi, după anunţarea deciziei Curţii Constituţionale privind OUG nr. 27, că întreaga conducere ICR va demisiona, după rezolvarea unor probleme de gestiune, în condiţiile reducerii bugetului, relatează agenţia de presă Mediafax.

Patapievici a mai menţionat că cei din conducerea ICR rămân “în acelaşi cadru”, demisionând după “rezolvarea câtorva chestiuni de gestiune punctuală, legată de reducerea severă a bugetului” institutului.

Curtea Constituţională a României a admis, marţi, drept constituţională Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului prin care Institutul Cultural Român (ICR) a trecut din subordinea Administraţiei Prezidenţiale în cea a Senatului.

De asemenea, Ministerul Finanţelor a anunţat ICR că vor fi operate o serie de modificări, incluzând reducerea bugetului institutului cu 14,5 milioane de lei. Ministerul a cerut, totodată, ICR să se încadreze în restul sumei prevăzute în bugetul aprobat la sfârşitul anului trecut, respectiv în 28,5 milioane de lei, urmând ca reducerea să fie şi operată, au precizat reprezentanţii ICR, potrivit Mediafax.

ICR însă a cheltuit sau angajat în proiecte aflate în derulare suma de 29 de milioane de lei, astfel că, până la sfârşitul acestui an, ar trebui să funcţioneze cu minus 500.000 de lei, pentru a respecta cererea Ministerului Finanaţelor.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: