LIDERUL PD-L MIRCEA TOADER A FOST INLOCUIT CU MIHAI CAPRA,FOST SECRETAR MAI!

31 iul.

Mircea Toader a fost înlocuit la conducerea Organizaţiei judeţene PDL Galaţi, fiind numit preşedinte interimar Mihai Capră, fost secretar de stat în MAI.

Mircea Toader, înlocuit la şefia PDL Galaţi; Mihai Capră, preşedinte interimarAnunțul a fost făcut de Vasile Blaga după şedinţa BPN al PDL.

Întrebat despre motivele înlocuirii lui Mircea Toader de la conducerea organizaţiei PDL Galaţi cu Mihai Capră, Vasile Blaga a spus că în fruntea acestei organizaţii este nevoie de un om care poate să readune structurile şi să le pregătească pentru alegerile din toamnă.

Blaga a spus că Mircea Toader va rămâne liderul deputaţilor PDL.

“Mircea Toader va rămâne liderul deputaţilor PDL, îşi va face datoria, dar nu poţi să faci foarte bine foarte multe lucruri. Este o boală a unora dintre colegi, poate e aşa şi în alte partide, de a avea 7-8 funcţii. Eu am propria mea experienţă: în momentul când am fost numit în 1997 secretar general al partidului, am renunţat la preşedinţia organizaţiei Bihor”, a adăugat Vasile Blaga.

El a spus că la nivelul conducerii PDL este analizată activitatea tuturor organizaţiilor judeţene ale partidului în campanie şi în ziua referendumului şi că vor mai fi şi alte organizaţii unde liderii vor fi înlocuiţi.

“Analizând situaţia pe o machetă pe care o va da secretarul general astăzi (marţi – n.r.), trebuie să fim corecţi cu toate organizaţiile, nu acceptăm doar o prezentare a lor asupra problemelor pe care le au, a modalităţii în care lucrează”, a mai spus Blaga.

Preşedintele PDL a precizat că a cerut organizaţiilor judeţene să vină cu listele suplimentare electorale de la referendum şi că acestea să fie puse până vineri în format electronic pentru a fi comparate cu listele permanente.

Mircea Toader era preşedintele PDL Galaţi din anul 2006.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: