DIRESTORUL POSTULUI VOCEA RUSIEI,ANDREI BISTRIKTI IL SMOTOCESTE PE TRAIAN BASESCU CATALOGAND DECLARATIILE ACESTUIA CA „NEFONDATE”DAR II ACORDA SI DREPTUL LA REPLICA!

6 aug.

Directorul postului Vocea Rusiei, Andrei Bistriţki, a respins acuzaţiile preşedintelui suspendat, catalogându-le drept “nefondate”, conform unei declaraţii postate pe site-ul postului de radio.

“Vocea Rusiei respectă principiul obiectivităţii în disputele politice şi prezintă întotdeauna opiniile tuturor părţilor implicate în dispute politice. Postul beneficiază de independenţă editorială şi are permanent o abordare echidistantă”, precizeazeză Bistriţki.

Andrei Bistriţki îl invită pe Traian Băsescu să participe la o emisiune a postului Vocea Rusiei sau să posteze o declaraţie pe site-ul postului de radio.

Reacţia directorului postului de radio rusesc survine în urma declaraţiilor lui Traian Băsescu, conform cărora Vocea Rusiei ar fi luat parte la procesul de intoxicare a opiniei publice, distrugând, astfel, credibilitatea României pe plan extern.

“Observ că pe televiziuni am văzut foarte mulţi analişti, unii chiar profesori pe la SNSPA, alţii pe unde au putut şi ei, foarte mulţi jurnalişti care preiau insistent instrucţiunile pe care le primesc prin postul de radio Vocea Rusiei. Este lamentabil, dar în acelaşi timp educativ. (…) Nu vreau să îmi imaginez unde va ajunge credibilitatea României pe pieţele financiare internaţionale şi pe piaţa internă dacă se va continua acest proces de intoxicare, care, îmi pare rău, are foarte multe mesaje preluate de la Vocea Rusiei. Poate preluaţi mesaje din presa occidentală, sunt mai adevărate şi mai apropiate de noi. Sunt realmente îngrijorat de prelungirea acestei crize şi de modul cum se transmit mesaje mincinoase şi de incitare a populaţiei, de ţinerea populaţiei sub tensiune în condiţiile în care nimeni la televiziuni nu vrea să vorbească pe citirea legilor, ci prin instrucţiunile primite prin Vocea Rusiei”, a susţinut Băsescu, într-o conferinţă de presă.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: