GUVERNUL PREMIERULUI PONTA SE VA REUNI MARTI IN SEDINTA PENTRU A APROBA PROCEDURA PRIN CARE LISTELE ELECTORALE VOR FI ACTUALIZATE!

7 aug.

Guvernul se va reuni marţi în şedinţă pentru a aproba procedura prin care vor fi actualizate listele electorale, după cum a anunţat luni premierul Victor Ponta.

El a precizat că există un colectiv de lucru, din care au făcut parte şi miniştrii demisionari Ioan Rus şi Victor Paul Dobre, precum şi Mircea Duşa, propus pentru funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, care va coordona în continuare acest colectiv.

„Mâine în şedinţa de guvern (n.r. – colectivul) va veni cu actele normative necesare şi se va pune în aplicare exact ceea ce Curtea Constituţională a solicitat. Pot să vă spun mâine ceea ce va propune acest colectiv de tehnicieni pentru aprobarea în şedinţă de guvern ca procedură de îndeplinire a solicitării imperative a CCR”, a afirmat luni Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta anunţa la sfârşitul săptămânii trecute, într-o videoconferinţă cu reprezentanţii autorităţilor locale, că Guvernul ar urma să se reunească marţi în şedinţă.

Ministrul demisionar al Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, preciza vinerea trecută că în şedinţa de guvern vor fi luate o serie de decizii tehnice care să ajute autorităţile locale în demersul lor de actualizare a listelor electorale.

„Propunerea noastră până în acest moment, din partea tehnicienilor noştri, este că vom face comisii la nivel local, formate din primari, secretarul unităţii administrative, şeful Serviciului Public Comunitar, un reprezentant al serviciului, reprezentantul Inspectoratului de Poliţie, al Inspectoratului Şcolar, Direcţia Judeţeană de Finanţe. La nivel de judeţ – prefect, preşedintele CJ. Veţi primi toate aceste propuneri scrise, dar până marţi, când vom avea şedinţa – luni sau marţi va fi şedinţa de Guvern, în care vom aproba toate aceste lucruri – v-aş ruga foarte mult, pentru că sunt primari, preşedinţi de consilii judeţene care au mare experienţă, să ne facă sugestii şi dumnealor privitor la ce colţ de cameră trebuie să ne mai uitam ca să verificăm absolut tot”, a spus Rus în videoconferinţă.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: