PRESEDINTELE IN EXERCITIU AL ROMANIEI,CRIN ANTONESCU:CETATEANUL IN BLEU BASESCU OFERA IN FIECARE ZI UN SPECTACOL TRIST!

7 aug.

Preşedintele interimar Crin Antonescu a afirmat luni că preşedintele suspendat Traian Băsescu oferă în fiecare zi un “spectacol trist“, folosindu-se de ameninţări şi intimidări, punctând faptul că Executivul trebuie să le transmită românilor mesajul că în România nimeni nu trebuie să se mai teamă.

“Avem în fiecare zi spectacolul trist şi poate pentru unii descurajant, pe care o persoană privată astăzi, fost preşedinte al României, îl oferă, care tălmăceşte, răstălmăceşte, impune interpretări cu ceea ce trebuie dat Curţii Constituţionale, cu ceea ce trebuie să facă această Curte Constituţională. Lucrurile sunt foarte clare, CCR, în comunicatul ei şi prin motivarea pe care a dat-o acestui comunicat, a spus foarte limpede ce doreşte şi consideră că este de obligaţia Guvernului să-i pună la dispoziţie şi Guvernul îi va pune. Nu cred că spectacolul trist de care vorbeam ar trebui băgat în seamă şi de membrii Guvernului şi de noi toţi”, a declarat Antonescu, în discursul susţinut la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către noii miniştri ai Cabinetului Victor Ponta.

El a mai spus că Băsescu procedează “inadmisibil”, încercând să intimideze Curtea Constituţională sau să spună Guvernului cum trebuie să procedeze.

“Persoana respectivă, căreia evident i se acordă toată atenţia mediatică şi poate nu numai, procedează inadmisibil, insulte, ameninţări, încercări de intimidare la adresa CCR, la adresa membrilor Guvernului, la adresa instituţiilor şi oamenilor care au calitatea oficială în statul român, de a acţiona şi de a răspunde CCR. Este un mesaj care ni se dă şi li se dă cetăţenilor români în fiecare seară: ‘nu contează legea eu – adică domnul acela- spun Parchetului pe cine să cheme mâine, eu spun CCR ce trebuie să ceară şi ce nu, eu spun Guvernului şi miniştrilor ce trebuie să facă şi ce nu, eu ameninţ primarii, chestorii, miniştrii cu puşcăria’. Aşa ceva este absolut inadmisibil”, a completat Antonescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: