CAND A AUZIT CA SEFUL DE CABINET CODRUT MARTA A FOST „ARESTAT”CETATEANUL IN BLEU NU A MAI APAUT IERI.DAR AZI CAND NU S-A CONFIRMAT ARESTAREA LUI MARTA,CETATEANUL IN BLEU A APARUT SI A RECUNOSCUT CA A FACUT PRESIUNI ASUPRA LUI IOAN RUS!

8 aug.

Traian Băsescu a dat o declaraţie de presă în care a ţinut să precizeze că urmăreşte dezbaterea publică şi constată că este o mare confuzie legată de referendum. Din acest motiv, preşedintele suspendat a făcut pentru presă un document care ia fiecare lege, pentru fiecare tip de alegeri, cu privire la listele electorale.

„Am făcut pentru presă un document care ia fiecare lege pentru fiecare tip de alegeri, şi vă redă articolul din respectiva lege cu privire la listele electorale spre exemplu, sau la principalele elemente care vizează tipul respectiv de alegeri.”

Acesta a ţinut să menţioneze că fiecare tip de alegeri are propria lui lege şi propriul lui tip de întocmire a listelor electorale.

„Pentru referendumul care vizează demiterea preşedintelui României lista este în conformitate cu Legea 370/2004 şi care este definită în articolul 2, lista electorală permanentă. Cuprinde toţi cetăţenii români cu vârstă peste 18 ani, indiferent unde s-ar afla ei”.

Văd ca Domnul Crin spune că nu a făcut nici un fel de presiuni asupra domnului Rus, dar eu spun că am făcut, de aici. Prin atenţionările pe care le-am făcut cu privire la listele electorale. Eu îi transmit domnului Rus, pe care nu îl suspectez de rea credinţă, dar el a fost păcălit şi naiv că nu îl acuz de incorectitudine. Domnul Rus trebuie să ştie că la cei 18,3 milioane trebuia să mai adauge 460,000 de români din străinătate, a menţionat Traian Băsescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: