EMISARUL PHILIP GORDON ASISTENTUL SUBSCRETARULUI DE STAT AL USA HILLARY CLINTON INEARCA SA SALVEZE „GHESEFTUL”LUI MARK GITENSTEIN MAI ALES CA BARACK OBAMA VA PIERDE ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN TOAMNA!

13 aug.

Preşedintele interimar Crin Antonescu s-a întâlnit luni, la Palatul Cotroceni, cu Philip Gordon, subsecretarul de stat al SUA pentru Afaceri Europene şi Eurasiatice. Întrevederea a avut loc ca urmare a preocupării pe care Washingtonul o are în privinţa situaţiei din România.

Antonescu s-a arătat bucuros că poate să aibă o discuţie cu subsecretarul de stat al SUA pentru Afaceri Europene şi Eurasiatice pentru a clarifica situaţia reală “a crizei” de pe scena politică din România.

“Mă bucur să vă întâlnesc. Mă bucură foarte mult această întâlnire. Cred că această întâlnire este foarte necesară pentru a clarifica multe lucruri. Avem o anumită situaţie aici, în România, o situaţie politică. Sunt foarte bucuros să clarific toate aceste lucruri. Vă ascult, cu atenţie, vă asigur“, a precizat Antonescu, în debutul întrevederii, citat de Agerpres.

Gordon a menţionat că la finalul vizitei sale va face o declaraţie pentru presă.

“Ne pasă de România, ne este prieten şi partener, cu care avem un Parteneriat Strategic. Ne pasă de democraţia din România şi facem tot ce se poate pentru a susţine statul de drept, independenţa instituţiilor şi suntem preocupaţi de această situaţie“, a spus Gordon, subliniând că se bucură că are “oportunitatea” de a avea punctul de vedere al preşedintelui interimar despre care spune că este “foarte important“.

Anterior întâlnirii de la Palatul Cotroceni, oficialul american s-a întâlnit cu Traian Băsescu, la sediul de campanie al acestuia.

2 răspunsuri to “EMISARUL PHILIP GORDON ASISTENTUL SUBSCRETARULUI DE STAT AL USA HILLARY CLINTON INEARCA SA SALVEZE „GHESEFTUL”LUI MARK GITENSTEIN MAI ALES CA BARACK OBAMA VA PIERDE ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN TOAMNA!”

  1. Lucian Bureriu 13 august 2012 la 4:47 pm #

    Intervenționismul american e chiar mai dur decât trăncăneala europoizilor. Dacă rămâneau acasă în primul război, rămânea intact și imperiu nostru și n-am fi depins de mitici.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: