EURODEPUTATUL PNL DEMONTEZA „FACATURA „INTERCEPTARILOR”INTRE RUS SI DOBRE!

13 aug.

Europarlamentarul PNL, Norica Nicolai, este de părere că întreaga convorbire Rus-Dobre este un ”scenariu” bazat pe ”un script comandat în altă parte”, în care limbajul de cartier este menit să dea credibilitate poveștii.

In ceea ce privește afirmațiile fostului ministru de Interne, Ioan Rus, din convorbirea cu Victor Paul Dobre, discuție interceptată și publicată în referatul procurorilor trimis la Parlament pentru urmărirea penală a fostului ministru liberal, Norica Nicolai afirmă că a observat ”un limbaj de cartier, pentru a da o mai multă credibilitate poveștii, dar cred că a fost comandat scriptul în altă parte, s-a executat și a apărut public pentru că acest scenariu trebuie să demonstreze ceva”.

Europarlamentarul a precizat că interceptările apar în presă pentru a decredibiliza sau, din contră, pentru a credibiliza anumite acțiuni cu impact politic, acest tip de abordare fiind utilizat, de regulă, de un procuror.

”Un lucru pentru mine este cert, au reușit sa decredibilizeze orice înseamnă act de justiție, pentru că niște indivizi care se joacă, e un procuror de regulă, care joacă cu un trust de presă, de regulă același, nenorocirea este că un procuror trimite la trustul de presă, ele apar și încep dezbaterile publice și aici se cam termină”, a spus Norica Nicolai.

”M-am uitat la celebra erată, ea a apărut într-un organ de presă cu şapte minute înainte să apară pe site-ul Monitorului Oficial. Cred că este un laborator ingenios de manipulare, cred că este un mod de colaborare foarte bine pus la punct între mai multe structuri și introduceți și ideea unui partid politic. Dacă vreți, în presă, părerea mea este că acolo cei care receptează și publică sunt ofițeri acoperiți și mi se par permanent aceiași”, a adăugat ea.

Ioan Rus şi Victor Paul Dobre s-au plâns unul altuia de criticile primite de la partidele lor şi s-au întrebat cum vor putea să facă cvorum pentru referendum, Rus spunându-i lui Dobre că el nu vrea să-şi petreacă “bătrâneţile în puşcărie”. Potrivit interceptărilor, Dobre îl anunţă pe Rus că va fi schimbat în urma deciziei lui Victor Ponta şi Crin Antonescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: