UE+USA=URSS:SECURISTII DE LA DNA AU DECLANSAT TEROAREA PORTOCALIE IN RANDUL POPORULUI ROMAN CA IN ANII 50!

14 aug.

DNA îi hăituieşte pe cei care au votat la referendum.

În 15 judeţe din ţară, în special în localităţi din mediul rural, procurorii, inclusiv cei din DNA au început să-i hăituiască pe cei care au votat la referendum. Scopul procurorilor este de a demonstra că au fost fraude majore la vot. „Fraudarea referendumului” este noua temă lansată de propaganda lui Traian Băsescu.

Teroare în Gorj

În comuna Dragoteşti, din judeţul Gorg, de două zile procurorii DNA merg din poartă în poartă şi întreabă sătenii dacă au fost la vot, dacă au votat şi, atenţie, pe cei care spun că au votat, îi mai întreabă dacă îşi recunosc semnătura de pe lista electorală, fie ea permanentă, fie suplimentară. Toate aceste au fost relatate de primarul comunei, Vili Pasăre, la Antena3. Tot acesta a mai precizat că unii dintre cei care au fost la vot au declarat procurorilor că nu au votat. „Anterior, vecini de-ai lor, simpatizanţi ai PDL le-au spus celor în cauză, că dacă spun că au fost la vot, nu vor mai primi pensie”.
Acţiunile procurorilor au fost puse în mişcare în urma unor plângeri ale PDL. Se impune însă o întrebare: De ce s-a implicat DNA? Procurorii acestei instituţii nu au atribuţii de a efectua anchete legate de un proces electoral.

Prezenţa la urne a fost una normală

În ceea ce priveşte comuna Drăgoteşti, NU există elemente care să conducă la eventuale frauda şi la o mobilizate a DNA. Pe listele electorale din comună figurează 2.135 de cetăţeni cu drept de vot. La referendum s-au prezentat 1.487. Deci nu este vorba de o prezenţă la urne peste numărul de alegători, aşa cum au reclamat în permanenţă la televizor liderii PDL.

La Drăgoteştei, 1.421 din cei care au votat s-au pronunţat pentru demitere, 61 împotriva demiterii, iar 5 voturi au fost anulate. La alegerile locale din 10 iunie 2012, un număr de 918 cetăţeni cu drept de vot l-au ales pe actualul primar şi 422 l-au votat pe candidatul PDL. Estimăm că alte 220 de votanţi a altor partide la locale, s-au pronunţat la referendum tot pentru demitere. Analizând dinamica rezultatelor la cele două scrutinuri, rezultă că nu există diferenţe în ceea ce priveşte opţiunile de vot în comuna Dragoteşti.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: