PRESEDINTELE IN EXERCITIU AL ROMANIEI CRIN ANTONESCU A DECLARAT LA REALITATEA TV CA A INCURAJAT-O PE MONA PIVNICERU”WELCOME TO THE CLUB!”

18 aug.

Crin Antonescu a susținut vineri, la Realitatea TV, că a sunat-o pe Mona Pivniceru după scandalul în care a fost implicată și consideră că aceasta trebuie să rămână în continuare propunerea pentru conducerea Ministerului Justiției.

”I-am dat un telefon pentru că am văzut-o extrem de afectată de această anchetă şi pentru a o încuraja: Welcome to the club, asta este viaţa politică, astea sunt mizele, astea sunt mijloacele unora şi din astea vor mai fi”, a spus preşedintele interimar, la Realitatea TV.

Antonescu este de părere că Pivniceru trebuie să rămână în continuare propunerea pentru Ministerul Justiției, în opinia sa fiind ”foarte nimerită pentru a ocupa portofoliul de justiţie” și a motivat acest lucru prin faptul că ”este independentă politic, pentru că este calificată şi supercalificată profesional şi este recunoscută în breaslă ca autoritate”.

Întrebat dacă o susţine în continuare pe Mona Pivniceru pentru scaunul de la Justiţie, Antonescu a răspuns: ”Din punctul meu de vedere, cu cât mai repede, cu atât mai bine. În momentul în care premierul va face această propunere, va dura foarte puţin pentru a fi învestită”.

Cât despre modul în care au fost prezentate pozele cu Mona Pivniceru când se urcă în mașina lui Andrei Năstase, Antonescu este de părere că acest lucru reprezintă ”securism de provincie”.

”Ca să anunţi jumătate de zi că vei zgudui scena politică românească, se întâmplă ceva îngrozitor, cu două poze în care doamna intră într-o maşină şi apoi într-un imobil de locuinţe, mi se pare securism de provincie”, a mai spus el.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: