DEPUTATUL PNL NINI SAPUNARU DESPRE „ASA ZISI PROCURORI”CU CEFE GROASE,CARE UMBLA CU BIBLIA PRIN SATE LA ORDINUL LUI BASESCU!

19 aug.

Liberalii se întreabă de ce DNA nu a avut aceeaşi fervoare în controale şi după alegerile din 2009,la prezidenţiale. În cadrul unei conferinţe de presă, deputatul Nini Săpunaru a condamnat acţiunile de control de la Suraia, petrecute în aceste zile, şi a acuzat că organele de anchetă care merg cu Biblia la subraţ pe uliţe ar fi în subordinea lui Traian Băsescu.

Săpunaru suţine că dacă întradevăr s-au făcut ilegalităţi, acestea ar trebui pedepsite, însă consideră că demersul DNA este unul de intimidare. “Lucrurile se apropie de dictatură. Primari, cum este cel de la Bilieşti, împreună cu apropiaţi şi consilieri, au mers la oameni să le spună să nu voteze. Nu ştiu de ce au luat Suraia, că sunt localităţi cu procente mult mai mari. De ce nu s-a făcut control de acest gen în 2009? De ce acum, cand este în primejdie Băsescu?”, a declarat Nini Săpunaru. La randul său, viceprimarul Tudorel Trofin, a declarat că dacă aceste anchete ale DNA vor continua, s-ar putea ajunge la mişcări de stradă. “Sunt însă destui procurori pentru cei 7,4 milioane de romani care au votat la referendum?”, a spus şi Trofin. (I. CREŢU)

Pe platforma web tv a ZdV puteţi urmări declaraţiile liberalilor vranceni.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: