CETATEANUL IN BLEU DEMIS DE CEI PESTE 8,5 MILIOANE DE ROMANI ,PE NUME BASESCU A TURBAT:ESTE ILEGALA SCOATEREA DE PE LISTA A CELOR CU ACTE EXPIRATE!:

20 aug.

Președintele suspendat Traian Băsescu a afirmat, luni, la intrarea în sediul de campanie de pe strada Comănița că scoaterea persoanelor cu acte de identitate expirate de pe listele electorale este ilegală.

Băsescu: Este ilegală scoatere de pe liste a celor cu acte expirateDupă un sfârșit de săptămână petrecut cu soția sa, Maria, în județele Covasna și Harghita, președintele suspendat Traian Băsescu a ajuns luni la sediul de campanie.

La intrare în imobil, jurnaliștii i-au transmis președintelui suspendat că informaţiile vehiculate 2,5 milioane de români cu rezidența în străinătate vor fi scoși de pe listele electorale de guvern.

“Da. Numai că listele se fac după domiciliu. Știți ce-mi spune treaba asta? Eu i-aș întreba: dacă au două milioane jumătate cu rezidență în străinătate și ei consideră în mod ilegal că n-ar trebui să fie în listele permanente de aici, de ce au trimis doar 500.000 de buletine de vot în străinătate?”, a răspuns Traian Băsescu, citează NewsIn.

Ulterior, președintele suspendat a fost întrebat și despre scoaterea de pe liste a celor cu acte de identitate expirate, moment, în care Traian Băsescu, din mers, a replicat că este ”ilegală”.

Guvernul Ponta va trimite astăzi la Curtea Constituţională, unde judecător de serviciu este Iulia Motoc, datele centralizate de MAI şi MAE referitoare la listele electorale, cerute de magistrații Curții, respectiv ”cifre bazate pe documente”, nu listele electorale care se află la Parchet.

După verificarea solicitată de către Guvern administrațiilor din țară, potrivit datelor prezentate de România TV, reiese că între 20.000 şi 30.000 sunt persoane decedate, 500.000 de persoane au acte de identitate expirate, iar 2,5 milioane de români au rezidenţă în străinătate.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: