PRESEDINTELE CCR AUGUSTIN ZEGREAN SPERA SA SE IA O DECIZIE MARTI IN PRIVINTA REFERENDUMULUI PENTRU DEMITEREA LUI BASESCU DIN 29 IULIE!

20 aug.

Preşedintele Curţii Constituţionale a României (CCR), Augustin Zegrean, a declarat luni, la ieşirea din sediul CCR, că speră să se ia o decizie marţi în privinţa referendumului pentru demiterea preşedintelui din 29 iulie.

Zegrean nu a dorit să se pronunţe asupra documentului primit luni de la Guvern, afirmând că marţi se va hotărî dacă se va ţine cont de acele cifre.

„Am primit o scrisoare mai lungă. V-a prezentat-o primul-ministru în conferinţa de presă în amănunt. Nu mă puneţi pe mine să repet, că nu ţin minte toate cifrele de acolo. Nu pot să hotărăsc singur. Nu am cum să hotărăsc singur nimic, am un singur vot, mâine vom fi nouă şi vom da o decizie, sper, mâine”, a răspuns Zegrean întrebat dacă CCR va ţine cont de cifrele primite de la Executiv.

Premierul Victor Ponta a anunţat luni că Executivul a transmis o adresă preşedintelui Curţii Constituţionale a României cu datele solicitate.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: