CCR:SI MORTII L-AU AJUTAT PE BASESCU-ZOMBIE SA INFRANGA VOITA A 8,5 MILIOANE DE VOTANTI CARE L-AU TRIMIS ACASA!

22 aug.

Şi morţii l-au ajutat pe Băsescu să se întoarcă la Cotroceni.

Judecătorii de la Curtea Constituţională au calculat cvorumul de la referendum pe baza numărului de 18.292.464 de alegători, aflat la dispoziţia Biroului Electoral Central în ziua referendumului, între care se află, aşa cum a comunicat pe 20 august Guvernul cu documente, şi câteva mii de morţi. Judecătorii politici de la CCR nu au scăzut din numărul de la BEC, atunci când au calculat cvorumul, nici măcar aceste câteva mii de morţi. Traian Băsescu n-are decât să fie mândru: morţii sunt de partea lui. Mai greu cu cele 7,4 milioane de români.

Comunicatul Curţii Constituţionale

„2. Confirmă rezultatele referendumului naţional din data de 29 iulie 2012 comunicate de Biroul Electoral Central şi constată că din totalul de 18.292.464 de persoane înscrise în listele electorale permanente au participat la vot 8.459.053 de persoane (46.24 %), din care 7.403.836 (87.52 %) au răspuns „DA” la întrebarea „Sunteţi de acord cu demiterea Preşedintelui României?”, iar 943.375 (11.15 %) au răspuns „NU”.

3. Constată că la referendum nu au participat cel puţin jumătate plus unul din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente, pentru ca referendumul să fie valabil în conformitate cu prevederile art.5 alin.(2) din Legea nr.3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului”

Ce au ignorat Zegrean şi compania

Premierul Victor Ponta a arătat luni că, din datele primite de la MAI (aşa cum au fost ele comunicate de autorităţile locale), 34.654 de persoane urmează a fi radiate de primari din listele electorale permanente utilizate la referendum. Printre aceste persoane, potrivit datelor comunicate de premier, se află persoane decedate, dar şi persoane cu afecţiuni psihice, lucru de care CCR a fost informată, dar a ignorat COMPLET datele în calcularea cvorumului.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.