PRESEDINTELE IN EXERCITIU AL ROMANIEI,CRIN ANTONESCU LA EMISIUNEA VORBE GRELE:S-AU FACUT EFORTURI MARI PENTRU A IMPIEDECA CA MONA PIVNICERU SA DEVINA MINISTRU AL JUSTITIEI!

25 aug.

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a afirmat vineri seara că s-au făcut eforturi de a o împiedica pe Mona Pivniceru să devină ministru al Justiţiei.

„S-au făcut nişte eforturi, unele dintre ele absolut penibile de a împiedica această persoană de a deveni ministru al Justiţiei”, a spus Antonescu, la Antena 3.
El consideră că noul ministru al Justiţiei trebuie sprijinit în demersul său de a face din Parchet şi DNA „instituţii cu adevărat independente”. „Eu am încredere în doamna Pivniceru cu care n-am discutat nici în aceste zile şi nu o să discut niciodată nici despre cine şi nici despre cum trebuie să se ducă la Parchet, la DNA. Nu cunosc, slavă Domnului, lumea Justiţiei. Am convenit să dăm mandatul acestei doamne magistrat, pentru că îi ştie, pentru că are forţă şi vrea să se bată. Un om care a demisionat din magistratură ca să vină aici… Atunci am încredere. Dar trebuie sprijinită. Singură nu o să poată să reziste”, a afirmat Antonescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: