„KARATEKA”CRISTI DANILET SI PACATELE VIETII SALE DE OPORTUNIST,CARE SI-A UITAT PARINTII,FETITA DIN PRIMA CASATORIE SA AJUNGA CU AJUTORUL LUI MONICA IN CSM!

31 aug.

Casă de la ANL în Cluj-Napoca pentru Dănileț deşi este judecător în CSM, cu sediul în Bucureşti.

Mihai Gâdea a dezvăluit în cadrul ediţiei de joi seară a emisiunii „Sinteza zilei” documentele care atestă faptul că demnitarul Cristi Dănileţ, judecător la CSM, a primit casă de la ANL Cluj-Napoca deşi nu îndeplineşte criteriile de acces la astfel de locuinţe.

Dănileţ a primit încă din anul 2009 o casă de la ANL de la Primăria Cluj-Napoca iar astăzi, 30 august 2012, a apărut o hotărâre prin care i se aprobă prelungirea termenului de locaţie în acea locuinţă. Hotărârea este semnată de fostul ministru Emil Boc, actualul primar al minicipiului Cluj-Napoca.

Magistratul CSM beneficiază astfel de o locuinţă de la ANL deşi nu îndeplineşte cel puţin două criterii de acces la astfel de locuinţe.

Unul este cel legat de vârstă. Cristi Danileţ are, potrivit informaţiilor din CV-ul său, vârsta de 37 de ani şi, potrivit Legii ANL, pot beneficia de astfel de locuinţe doar persoanele majore, de până în 36 de ani!

De asemenea beneficiarul unei locuinţe ANL trebuie să aibă activitatea în localitatea în care primeşte locuinţa, ceea ce nu este cazul în această situaţie. Magistratul Dănileţ îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti, în cadrul CSM, este judecător la Oradea dar primeşte locuinţă de la ANL în Cluj-Napoca.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: