LA FINALUL CONVENTIEI PARTIDULUI REPUBLICAN,MITT ROMNEY A FOST DESEMNAT OFICIAL CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN 6 NOIEMBRIE 2012!

31 aug.

Mitt Romney a acceptat joi seară, la finalul Convenţiei Partidului Republican desfăşurată în Florida, să fie desemnat candidat al acestui partid la alegerile prezidenţiale ce vor avea loc pe data de 6 noiembrie, când se va confrunta cu actualul preşedinte Barack Obama, anunţă agenţiile internaţionale de presă.

‘Domnule preşedinte (al partidului n.r.) şi delegaţi, accept nominalizarea dumneavoastră pentru a fi preşedintele SUA’, a afirmat Romney, vizibil emoţionat. ‘Este o mare onoare şi o responsabilitate încă şi mai mare, iar în această seară vă cer să vă îndreptaţi alături de mine către un viitor mai bun’, a adăugat el.

În discursul său a încercat să-şi umanizeze imaginea, vorbind despre familie şi despre credinţa sa mormonă. ‘Aş fi dorit ca Obama să reuşească pentru că vreau ca America să reuşească’, a continuat el, referindu-se la actualul preşedinte şi rivalul său în alegeri, democratul Barack Obama, acuzându-l pe acesta că ‘promisiunile sale au lăsat locul dezamăgirii şi divizării, ceea ce nu vom accepta’.

El s-a angajat să redreseze economia americană şi a prezentat un plan în cinci puncte prin care promite să creeze 12 milioane de locuri de muncă. ‘Preşedintele Obama a promis că va stopa creşterea nivelului apelor oceanelor şi că va vindeca planeta. Promisiunea mea (…) este să vă ajut pe voi şi pe familiile voastre’, a mai spus Romney în faţa delegaţilor Partidului Republican.

Acest om de afaceri multimilionar, în vârstă de 65 de ani şi fost guvernator al statului Massachusetts între anii 2003 şi 2007, a avut un imens succes în lumea afacerilor dar este lipsit de carismă. El a mai candidat pentru investitura republicană şi în anul 2008, dar atunci a pierdut cursa în favoarea lui John McCain.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: