CONDUCEREA BPN AL PD-L SE INTRUNESTE DUMINICA LA ORELE 15,00 LA PALATUL PARLAMENTULUI!

2 sept.

Conducerea Partidului Democrat Liberal – Biroul Permanent Naţional al PDL – se întâlneşte duminică, la Palatul Parlamentului, cu grupurile parlamentare ale formaţiunii în vederea stabilirii priorităţilor legislative şi politice.

Întâlnirea democrat-liberalilor are loc cu o zi înaintea începerii ultimei sesiuni parlamentare a legislaturii prezente.

În plan legislativ, pe ordinea de zi a reuniunii se va afla o analiză a proiectelor de lege iniţiate şi susţinute de parlamentari ai PDL în vederea sistematizării şi prioritizării lor, după cum a precizat pentru Agerpres deputatul democrat-liberal Vasile Gherasim.

Potrivit acestuia, conducerea partidului a decis ca eforturile democrat-liberalilor să se concentreze asupra unui număr restrâns de proiecte de lege, având în vedere perioada relativ scurtă de timp până la alegerile parlamentare în care legile pot fi susţinute.

Un alt subiect al discuţiilor de duminică va fi legat de organizarea la zi a grupurilor parlamentare proprii, ţinând cont de plecarea unor membri ai acestora.

De asemenea, cel mai probabil va fi abordat şi stadiul realizării alianţei electorale de centru-dreapta, în vederea alegerilor parlamentare din acest an, a mai menţionat Vasile Gherasim.

Reuniunea democrat-liberalilor se va desfăşura la Sala de Grup a PDL din Camera Deputaţilor, nivel 1 M, Palatul Parlamentului cu începere de la ora 15,00.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: