PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR VALERIU ZGONEA(PSD) A UITAT DE CEI 8,5 MILIOANE DE ROMANI CARE L-AU DEMIS PE BASESCU,DAR VREA CA VALER DORNEANU SA AJUNGA AVOCAT AL POPORULUI CU AJUTORUL PD-L!

3 sept.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat luni că dacă Valer Dorneanu va fi propunerea conducerii PSD pentru Avocatul Poporului, el o va susţine şi a adăugat că are promisiuni de la preşedintele PDL, Vasile Blaga, că va fi găsită o soluţie de negociere cu parlamentarii acestui partid.

„Am avut o discuţie cu preşedintele democrat-liberalilor şi l-am rugat frumos ca, atunci când vrei să fii un partener de încredere într-un dialog cu celelalte forţe politice, să nu-i pui într-o situaţie sensibilă. Reamintesc că Avocatul Poporului a fost revocat din funcţie, conform legii, de cinci din cele şase grupuri parlamentare. Venind cu aceeaşi propunere, este o palmă pe obrazul forţelor politice şi o sfidare a colegilor parlamentari. Domnul Blaga mi-a promis că va găsi o soluţie astfel încât lucrurile să fie pe varianta pe care noi am propus-o – aceea a unui consens pe o propunere pentru Avocatul Poporului. Voi discuta cu colegii din partid şi cu preşedintele partidului pentru a avea o nominalizare”, a declarat Zgonea la sediul PSD.

El a menţionat că nu există încă o nominalizare în acest sens.

Întrebat dacă Valer Dorneanu este potrivit pentru o astfel de funcţie, preşedintele Camerei Deputaţilor a arătat că va susţine o astfel de propunere.

„Pentru mine domnul Dorneanu este un om extraordinar, a fost preşedintele Camerei patru ani, nu putem să-l considerăm astăzi ca fiind o persoană non grata. Dl Dorneanu are o fişă a evoluţiei sale profesionale şi morale pe care fiecare dintre noi am dori-o să o avem, este respectat de toate grupurile politice. (…) Am încredere în dl Dorneanu. Dacă va fi nominalizarea BPN, voi susţine aceasta cu toată hotărârea”, a subliniat Valeriu Zgonea.

Potrivit acestuia, „PDL nu poate revendica nimic” şi a adăugat că o discuţie între liderii politici va fi concludentă.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: