INCA O DEMISIE DIN PD-L.SENATORUL DOREL BORZA A TRECUT LA PNL!

11 sept.

Senatorul PDL, Dorel Constantin Vasile Borza, şi-a anunţat, marţi, demisia din grupul parlamentar al PDL şi afilierea la grupul liberal. Dorel Constantin Vasile Borza este senator de Timiş.

Senatorul Dorel Borza demisionează din PDL pentru a trece la PNL Acesta a declarat în plenul Senatului că, începând de marţi, îşi încetează activitatea în grupul parlamentar PDL.

”În continuare, îmi voi continua activitatea ca senator independent, afliliat PNL”, a spus Borza.

Ruptura de PDL era anunțată încă din luna aprilie, când preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, declara că senatorul democrat-liberal Dorel Borza îl asigura că îi va susţine candidatura la Primăria Timişoara, care a și câștigat-o în urma alegerilor locale, şi i-ar fi spus că este “total nemulţumit” de PDL, “partid care se îndreaptă spre pierzanie”.

”Domnul Dorel Borza mi-a spus că e total nemulţumit de PDL, că de vreo doi ani nu mai calcă în sediul PDL şi că îşi dă seama că acest partid e pe un drum spre pierzanie. Domnul Borza mi-a reiterat recent că îmi va susţine candidatura pentru Primăria Timişoarei, nu am văzut vreo declaraţie politică, acestea au fost discuţii confidenţiale. Nu i-am propus să vină la PNL. Dacă el doreşte să mă susţină, nu am făcut nicio înţelegere să îmi expliciteze în ce constă susţinerea”, afirma Nicolae Robu înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile locale.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: