JOI SEARA LA SINTEZE ZILEI ,IN DIRECT DE LA STRASBOURG ,SIR GRAHAM WATSON,LIDERUL ALDE,A CERUT DEMISIA LUI TRAIAN BASESCU!

13 sept.

Joi seara, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, în direct de la Strasbourg, liderul liberalilor europeni, Graham Watson, îi cere demisia lui Traian Băsescu.

Graham Watson a declarat că domnul Traian Băsescu a reuşit să manipuleze presa de la bun început. Acesta a menţionat că nu neapărat Doamna Viviane Reding şi domnul Barroso au fost lobby-işti în cazul preşedintelui.

Tot ce am spus a fost ca au ascultat numai partea acestuia şi i-au luat partea fără să se gândească şi la alte urmări, a declarat acesta.

„Oficiali europeni de rang înalt, în loc să judece obiectiv şi imparţial situaţia politică din România, au devenit practic lobby-iştii lui Băsescu. Doamna Viviane Reding şi domnul Barroso au comis o mare eroare politică atunci când au insistat ca la referendumul din România să participe 50% plus unu din votanţii înscrişi pe listele electorale”, a spus astăzi Graham Watson potrivit cotidianul.ro.

Cu siguranţă demisia lui Traian Băsescu ar fi un nou început. Sunt surprins că încă de mai simte îndreptăţit să fie în funcţie după ce 7 milioane jumate de oameni nu îl mai vor, a mai adăugat acesta.

Domnul Barosso trebuie să fie foarte atent să reprezinte toată Europa, nu numai majoritatea partidului politic, a declarat Graham Watson.

România ne arată cât de dificil este să treci de la comunism la democraţie şi cred că trebuie să avem o generaţie tânără care să ducă această democraţie mai departe, a mai adăugat liberalul.

România trebuie să aibă un nou început şi să funcţioneze corect. Vrem să vedem o Românie nouă, o Românie frumoasă, a spus Watson.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: