CONDUCEREA BEC LA ALEGERILE PARLAMENTARE A FOST STABILITA!

14 sept.

Judecătorul Paula Pantea de la Secţia I civilă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a fost aleasă, prin vot secret, preşedinte al Biroului Electoral Central pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, iar locţiitorul acesteia este Liliana Vişan de la Secţia contencios administrativ a ÎCCJ.

Cele două au fost desemnate dintre cei cinci magistraţi ai ÎCCJ care fac parte din BEC – Maricela Cobzariu de la Secţia penală, Aurelia Rusu şi Paula Pantea de la Secţia I civilă, Iulia Manuela Cârnu de la Secţia a II-a civilă şi Liliana Vişan de la Secţia contencios administrativ a ÎCCJ.

Totodată, BEC a fost completat cu preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, şi cu cei doi vicepreşedinţi ai AEP Marian Muhuleţ şi Dan Vlaicu.

Potrivit calendarului electoral, BEC va fi completat vineri şi cu câte un reprezentant al partidelor politice parlamentare şi al organizaţiilor cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale cu grup parlamentar propriu în ambele Camere ale Parlamentului, precum şi cu reprezentantul desemnat de grupul parlamentar al minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor.

În cel mult 48 de ore de la expirarea termenului de constituire a Biroului Electoral Central, cel mai târziu la data de 16 septembrie, se pot formula contestaţii privind modul de formare şi componenţa BEC.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: