DEMISUL SI IMPOSTORUL PENAL TRAIAN BASESCU SE BAGA SINGUR IN SEAMA DUPA VIZITA DE LA BRUXELLES UNDE A FOST TRATAT CU FLIT DE FATCATSMENII BARROSO,ROMPUY SI REDING!

16 sept.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat vineri că i-a asigurat pe oficialii europeni că România îşi continuă fără ezitare drumul spre Vest.

„Au fost discuţii bune, din care am putut trage concluzia că cine crede că se poate utiliza limbaj dublu, adică una să spui acasă, alta la Bruxelles, se înşală. Demnitarii UE ştiu perfect ce se întâmplă în România. S-au manifestat îngrijorări legate de situaţia politică din ţară şi în mod deosebit de funcţionalitatea statului de drept. Din acest punct de vedere, i-am asigurat pe toţi cei cu care am avut întâlniri că instituţiile statului român au rezistat şocului politic”, a declarat Băsescu, după întâlnirile avute la Bruxelles preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cu vicepreşedintele Comisiei Europene, comisarul european pentru Justiţie, Drepturi Fundamentale şi Cetăţenie, Viviane Reding, şi cu preşedintele Consiliului European, Van Rompuy.

2 răspunsuri to “DEMISUL SI IMPOSTORUL PENAL TRAIAN BASESCU SE BAGA SINGUR IN SEAMA DUPA VIZITA DE LA BRUXELLES UNDE A FOST TRATAT CU FLIT DE FATCATSMENII BARROSO,ROMPUY SI REDING!”

  1. Livia Ursuleanu 16 septembrie 2012 la 3:06 pm #

    Basescu Traian are deja groapa sapata,

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.