CANCELARUL CELUI DE AL PATRULEA REICH,ANGELA MERKEL,BARROSO,REDING PRIN AMESTECUL FATIS IN SPRIJINIREA LUI BASESCU,AU INCALCAT CODUL DE CONDUITA AL U.E.,DAR AU TREZIT URA POPORULUI ROMAN IMPOTRIVA DIKTATULUI DE LA BRUXELLES.CEI TREI TREBUIE SA-SI DEA DEMISIA!

18 sept.

Europa si-a arogat drepturi inimaginabile in disputa politica din Romania. Dar, daca i s-a parut normal sa-l tina in brate pe Basescu, la fel de normal mi se pare sa-l si mustruluiasca atunci cand va incerca sa puna bete in roate Executivului si Legislativului. Daca Europa n-a inteles ca in 8 milioane de romani a incoltit euroscepticismul, atunci viitorul batranului continent e negru. Vreau sa cred ca partizanatul politic de care dau dovada liderii din Parlamentul European ori cei din Comisia Europeana n-o sa ajunga sa distruga generoasele idei ale parintilor Europei unite. Ma tem insa ca nici Angela Merkel, nici Jose Manuel Barroso nu se ridica la nivelul predecesorilor lor, pe care un minuscul personaj politic ca Basescu Traian nu i-ar fi impiedicat sa mearga in pas cu democratia si suveranitatea fiecarui partener european. Ma tem ca atat doamna Merkel, cat si domnul Barroso n-au fost de folos Europei si ma gandesc cu speranta la disparitia lor din prim-planul politicii noastre continentale. Sa-l ia cu ei si pe Basescu Traian, yesman-ul lor de serviciu, satrapul unei Romanii din ce in ce mai putin europene.

In 3 zile, s-au întâmplat 3 miracole in Uniunea Europeana.

Niciodată in toata cariera ei, Angela Merkel nu a mai atacat așa de clar si pe față, un alt prim-ministru european. Atacul împotriva lui Victor Ponta si a USL-ului e unic.
Niciodată in toata istoria Uniunii Europene, nu s-a mai vorbit despre excluderea unei țări si nici o țara n-a mai fost pusa sub observație, pentru încălcarea statului de drept. Adică pentru tentativa de lovitura de stat.
Niciodată președintele Parlamentului European nu a mai țipat la vreun prim-ministru, așa cum a țipat aseară socialistul Martin Schulz la socialistul Victor Ponta. E o umilința nemaiîntâlnita.

Si nu e vorba doar de Germania si de Uniunea Europeana. Si SUA a avertizat Guvernul român sa-si bage mințile-n cap.

Adio, intrare in Schengen: oricum românii erau urâți in toata Europa ca hoți si cerșetori (mult mai mult decât bulgarii). Acum USL le-a oferit politicienilor europeni, exact motivul de care aveau nevoie ca sa dea afara România. România va fi chiar decuplata de Bulgaria, pentru ca politicienii bulgarii sunt oameni normali la cap. Ăia români sunt isterici.

Felicitări USL! Abia ați venit la putere de patru săptămâni, si ați reușit deja sa beliți politica europeana. E o performanta! Românii au o zicala: cică, ești așa de prost, ca iți tai singur craca de sub picioare.

Victor Ponta a făcut mai mult decât atât: si-a tăiat chiar picioarele, cu totul!

Ponta s-a dus la Bruxelles cu ideile lui si s-a întors cu ideile lor.

Care e marea înfrângere a lui Victor Ponta la Bruxelles? Simplu:

USL e disperata sa-l dea jos pe Băsescu. Ca sa-l dea jos, avea nevoie de câștige referendumul. Ca sa câștige referendumul, avea nevoie sa fie valabil, indiferent câți români vin la vot. Așa ca a dat celebra ordonanța, pe care Curtea Constituționala a declarat-o ilegala.
Imediat după întâlnirea de la Bruxelles, Ponta, umilit, a fost obligat sa declare public: ne vom supune Curții Constituționale (aia…”băsesciana”). Referendumul nu va fi valabil, daca nu se prezintă 9 milioane de români la vot.

Adică, adio referendum. Daca USL ar avea cu adevărat suport popular, n-ar fi nici o problema! Românii ar veni in masa la chemarea lui Ponta si l-ar da jos pe Băsescu. Numai ca n-are! In realitate, românii urăsc toate partidele, la grămada (exact ca si mine). Pentru ca toți sunt niște nenorociți!

Victor Ponta a crezut ca, cică Uniunea Europeana nu știe, săraca, ce se întâmpla in România. Si ca are nevoie sa se duca sa le spună el (cum se duceau domnitorii fanarioți la Istanbul, sa fie înscăunați). Stai liniștit, micuțule, UE nu e atât de naiva cum crezi tu. Exista internet, exista ziare si televiziuni online, exista chiar si bloguri. In numai o ora, la Bruxelles se știe absolut tot ce mișca in România. Până sa ajungi tu acolo, ăia deja luaseră o hotărâre: iar tu si USL-ul tău, ați fost obligați sa va supuneți.

După lovitura de stat a USL-ului, a venit contralovitura de stat a marilor puteri: pai era inevitabil! Victor Ponta a dovedit, ieri, un singur lucru: ca România nu mai e de capul ei.

România nu mai e condusa de guvernul român.

Cum nici Grecia nu mai e condusa de guvernul grec. Din 2009, pensiile si salariile bugetarilor sunt plătite cu împrumuturi de la FMI si Uniunea Europeana. Adică de la SUA si Germania. Chiar si băncile private împrumuta guvernul român, tot cu garanția americanilor si germanilor.

Cine credea ca România chiar traieste din banii ei, s-a înșelat. Doar 10% din bugetul statului se acoperă din surse interne, adică din taxele si impozitele firmelor private: ca atâta poate economia româneasca, săraca! Restul sunt împrumuturi (care trebuie plătite). Daca SUA si Germania închid mâine robinetul împrumuturilor, poimâine salariile si pensiile românești scad cu…90%! De fapt, nu se mai plătesc de loc: pentru ca România da faliment. Socul economic ar fi prea puternic.

Așa ca Angela Merkel poate oricând sa-si șteargă tălpile pe guvernul român. Pentru ca independenta costa. Democrația costa si ea.

Iar voi, micuților, nu mai aveți nici un ban! Sunteți datori vânduți!

De fapt, de ce isteria asta?

De ce e USL atât de disperata sa scape de Băsescu? Doar are tot guvernul si majoritate de 70% in Parlament: ce-i mai trebuie? De ce nu încep sa guverneze? De ce nu-si pun in aplicare planurile alea anticriză cu care se lăudau?

Pentru ca nu-i interesează! Pe toți politrucii români ii interesează un singur lucru: șpăgile. De aia baga ei sute de milioane de euro in campanii electorale: ca sa scoată miliarde. Si nu pot sa scoată miliarde, cât timp Băsescu le ascultă telefoanele (ca serviciile secrete sunt subordonate președintelui). Iar in ultima vreme, a început sa-i bage chiar și-n pușcărie, ca pe bietul Adrian Năstase: vai, ce nerușinare! Sa nu mai poată omul sa ia si el o șpagă cinstita, 3 miliarde amărâte de euro, pentru care a muncit din greu la Palatul Victoria!

Bineînțeles, nici Băsescu nu face asta de dragul meu: ci tot pentru ca speră sa se întoarcă ai lui la furat. Dar pentru români, războiul ăsta e un lucru bun: lasă-i pe șacali sa se sfâșie intre ei! Lasă-i sa-si asculte telefoanele, sa se bage in pușcării unii pe alții, sa se sinucidă cu pistoale calibrul 38. Ah, ce bine mă simt! Ce buna e criza asta!

De aia, o sa mă duc la referendum si o sa votez sa rămână Băsescu președinte: ca mie îmi convine sa se omoare unii pe alții! Îmi convine si ca România a devenit colonie germana: ca sub conducere româneasca, m-au furat cu toții 20 de ani!

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: