IN TIMP CE POLONIA A RESPINS UNIUNEA BANCARA A BCE,DEMISUL SI IMPOSTORUL PENAL TRAIAN BASESCU A ANGAJAT DEJA ROMANIA IN ACEST PROIECT DIKTAT DE ANGELA MERKEL!

18 sept.

Polonia respinge proiectul uniunii bancare propus de CE. Băsescu a angajat deja România în acest proiect.

Ministrul polonez de Finanţe Jacek Rostowski, nu este de acord cu proiectul uniunii bancare propus de Comisia Europeană, pentru că Polonia nu are drept de vot în Banca Centrală Europeană (BCE).

„În momentul actual, propunerea înaintată de Comisie nu ne interesează absolut deloc. Nu putem participa la o instituţie unde nu avem drept de vot şi să îi respectăm deciziile. Nici nu se pune problema „, a spus Rostowski.

Proiectul Comisiei Europene, care prevede consolidarea la nivelul BCE a responsabilităţii de supraveghere pentru circa 6.000 de bănci din zona euro, a provocat discuţii aprinse între miniştrii europeni de Finanţe în Cipru, la sfârşitul săptămânii trecute.

Unul dintre punctele de fricţiune este legătura dintre cele 17 state membre în zona euro şi cele zece din afara uniunii monetare, întrucât cele din urmă ar fi private de dreptul de vot în viitorul consiliu de supraveghere al BCE.

În România, Traian Băsescu s-a pronunţat deja în favoarea unui astfel de proiect, fără să consulte pe nimeni. Mai mult, Băsescu a mers şi la Bruxelles să-i transmită lui Barroso că România este total de acord cu această uniune în care ţara noastră nu ar avea drept de vot şi doar ar trebui să se supună deciziilor luate de alţii.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: