GESTIONARUL ROZALIU VIDEANU -MARMOSIN IESE KLA ATAC SI CERE „DEMISIA ” GUVERNULUI PONTA!

24 sept.

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a cerut, luni, într-o conferinţă de presă, demisia de urgenţă a Guvernului Ponta, acuzând Executivul că este responsabil de eşecul privatizării şi pe premier că se poate face vinovat de subminare a economiei naţionale.

„Eşecul privatizării Oltchim este rezultatul incontestabil al incompetenţei Guvernului Ponta. Pentru acest lucru şi în ideea de a salva economia românească cerem de urgenţă demisia Guvernul Ponta. Guvernul Ponta este singurul responsabil de închiderea combinatului Oltchim şi de eşecul privatizării Oltchim. Maniera în care a Guvernul Ponta a aprobat prin memorandum procedura de privatizare, nu ducea decât într-un singur loc, eşec. (…) De aceea, acest personaj politic jalnic, care este Victor Ponta, aş vrea să-l asemăn cu un personaj popular care reprezintă esenţa incapacităţii, domnul Bulă. Deci domnul Ponta acţionează în actul guvernamental după principiile şi valorile personajului nostru naţional, domnul Bulă”, a declarat Adriean Videanu.

Democrat-liberalul a anunţat că PDL va sesiza „organele abilitate ale statului care să verifice care au fost criteriile pentru care Guvernul domnului Bulă a modificat condiţiile de privatizare ale Oltchim odată ce aveau aprobarea Comisiei Europene privind conversia creanţei AVAS în acţiuni, care ar fi creat condiţiile unice privatizări corecte la care ar fi putut să vină investitori strategici interesaţi”.

Adriean Videanu a mai precizat că, din punctul său de vedere, fapta la care s-ar putea încadra acţiunea lui Victor Ponta de modificarea a condiţiilor de privatizare a Oltchim se încadrează la „subminarea economiei naţionale”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: