ALIANTA ROMANIA DREAPTA ARD(E):A INCEPUT SA SE DESTRAME!

5 oct.

Nici nu a fost bine lansată ca Alianţa România Dreaptă începe să se destrame. Organizaţia PNŢCD Constanţa a renunţat la colaborarea cu PDL şi Forţa Civică pentru că PDL a refuzat să acorde formaţiunii unul dintre colegiile 8, 9 sau 10. Totodată, ţărănistul Tudorel Chesoi a anunţat că nu va mai candida pentru Camera Deputaţilor, lăsându-i locul său lui Andrei Gheorghe.

Andrei Gheorghe are mai multe şanse să câştige decât mine. Am renunţat să candidez pentru că am considerat că trebuie să-mi păstrez postul de consilier local”, a declarat preşedintele PNŢCD Constanţa, conform replicaonline.ro.

Tudorel Chesoi a mai afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă, că reprezentantul PNŢCD va candida independent la parlamentare ca urmare a ruperii înţelegerii cu ARD.

„La ultima şedinţă pe care am avut-o cu PDL nu ne-am înţeles. PDL refuză să acorde ceea ce PNŢCD merită pe deplin. Şi anume susţinerea pentru unul dintre Colegiile 8, 9 sau 10. Am considerat să nu cerem un colegiu dintre cele ocupate de deputaţii PDL, drept pentru care ne-am îndreptat atenţia către acestea trei. Astfel, decizia PNŢCD, în condiţiile în care PDL nu a înţeles să respecte partidul nostru şi să ne acorde o prioritate, am hotărât să nu participăm la alegeri cu ARD şi vom depune candidatura independent. Ei voiau să ne dea Colegiul 1 sau 2, însă acestea sunt câştigate, cu peste 50%, de USL.”, a mai precizat Chesoi, potrivit aceleaşi surse.

Ȋn acelaşi context, liderul PNŢCD Constanţa a ţinut să-i transmită şi un mesaj preşedintelui PDL din judeţ, Gigi Chiru:

„Preşedintele PDL Christian Gigi Chiru spune că sunt foarte multe presiuni pe aceste colegii. Eu vreau să-i tarnsmit un mesaj lui Christian Gigi Chiru: cred că trebuie să discute mai pe îndelete principiile care au stat la baza colaborării cu PNŢCD, coerenţa noastră în toate acţiunile în care ne-am aliat”

De cealaltă parte, Gigi Chiru se arată în continuare foarte optimist în legătură cu Alianţa România Dreaptă:

„Nu comentez declaraţiile partenerilor noştri de coaliţie. Am luat act de aceste declaraţii şi mă limitez la a spune că noi continuăm negocierile nu prin intermediul presei, ci într-un cadru formal. ARD va funcţiona foarte bine la nivelul judeţului Constanţa”, a declarat liderul PDL Constanţa, potrivit replicaonline.ro.

Sursa :http://replicaonline.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: