DEMISUL SI IMPOSTORUL PENAL BASESCU SI „BIRUINTA”IMPOTRIVA ROMANIEI!

5 oct.

Băsescu, la 120 de ani de la înfiinţarea Şantierului Naval Constanţa: „Biruinţa m-a făcut să simt responsabilitatea cum probabil de atunci n-am mai simtit-o niciodată”

Pentru mine, şantierul naval Constanţa nu înseamnă doar un obiectiv industrial, ci este mult mai mult, este o societate de care ma simt legat sufleteşte.

Aici am simţit poate mai mult ca niciodată responsabilitatea. Cand am venit în şantier, pentru a începe recepţia la Biruinţa aveam experientă de comandă la două alte petroliere. Dar, nava de 150.000 de tone Biruinta m-a făcut să simt repsonsabilitatea cum probabil de atunci n-am mai simtit-o niciodată în viaţă. Ştiam că preiau o navă grea, dificilă, o nava care era la capatul unei serii ca nu putem spune că fusese foarte norocoasă.

Îmi aduc aminte, acostasem cu Crisana şi am fost chemat la directorul companiei. M-a întrebat după ce am acostat: Comandante, pleci pe Birunţa? Deci nu alte instituţii m-au întrebat. Domnule director, preiau nava. El mi-a spus: ai dreptul să-ţi alegi echipajul. M-am întors la bord şi i-am intrebat pe cei din echipaj cine merge pe Birunţa cu mine. Marea ma satisfacţie a fost ca din cei 42 de oameni, cu excepţia unui ospătar, toţi au mers. A fost momentul în care m-am convins că, deşi eram recunoscut pentru exigenţă, oamenii preferau siguranţa.

Aici, la momentul aniversar, as pune un lucru: perioada aceea pe Biruinţa m-a făcut să-i îndrăgesc pe navalişti.

Biruinţa reprezenta vârful tehnologiei şi industriei româneşti, nu perfecte, dar care ne-au permis sa ne îndeplinim sarcinile.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: