LIDERUL PNL CRIN ANTONESCU DESPRE ANDREI CHILIMAN :”NU MAI ARE CE CAUTA IN PNL ,A LUCRAT LA REFERENDUM ALATURI DE BASESCU!”

7 oct.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă seara la Antena 3, că el nu o să iniţieze niciodată excluderea cuiva din partid, dar că Andrei Chiliman „nu mai avea ce căuta” de mult în PNL. Totodată, l-a acuzat pe acesta că „a lucrat la referendum alături de Traian Băsescu”.

„Eu nu am plecat (nr. – din sectorul 1, unde a candidat în 2008 pentru un mandat de senator) pentru că nu mai sunt prieten cu domnul Chiliman, cu care nu mai sunt, din motive pe care nu vreau să le dezvolt, dar le ştie toată lumea”, a spus el, în contextul explicaţiilor privind o candidatură la sectorul 3. „La referendum, eu eram cu partidul împotriva lui Băsescu, domnul Chiliman denunţa nu ştiu ce protocol semnat de Ponta şi de Chiţoiu cu nu ştiu ce sindicat”, a adăugat liberalul.

Fiind întrebat ce mai caută în aceste condiţii Andrei Chiliman în PNL, Antonescu a spus că el nu o să iniţieze niciodată excluderea cuiva, dar primarul sectorului 1 ,,nu mai avea ce căuta” în partid. „Asta e o altă discuţie pe care nu o port aici. Nu o să iniţiez eu niciodată excluderea cuiva. Sunt de acord, nu mai avea ce căuta, şi nu este singurul. Cel care îşi defineşte propriul partid drept grup infracţional ăla mai are ce căuta în partid? Nu, nici ăla nu mai avea ce căuta în partid”, a menţionat Crin Antonescu, referindu-se la misteriosul liberal din interceptările dosarului lui Victor Paul Dobre.

Totodată, preşedintele PNL a spus că va discuta cu partenerii conservatori pentru ca fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu, să candideze într-un colegiu pentru Senat din Sectorul 1. El a precizat că Tăriceanu a anunţat în partid că vrea să rămână în colegiul din Ilfov, iar conducerea PNL a cedat colegiul pentru Senat din Sectorul 1 către conservatori.

„Spunând că doreşte să vină aici, vom face o discuţie cu PC, asta pentru ca domnul Tăriceanu să candideze în Sectorul 1. Ce crede domnul Chiliman nu are importanţă, asocierea cu un personaj care a lucrat în campania pentru referendum alături de Traian Băsescu nu este relevantă”, a adăugat Antonescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: