EVRIKA.BASESCU VREA DIN NOU BAI DE MULTIME!

12 oct.

Mi se pare drăguţ că un fost ministru al Finanţelor a fost ţepuit de un escroc care fie a fugit cu banii lui, fie i-a pierdut la bursă. Nu m-ar mira să aflăm că ministrului de Interne i-au umflat şuţii de buzunare portofelul la cinema sau că ministrul Sănătăţii nu poate intra în niciun spital dacă nu-i bagă 20.000 în buzunarul de la piept portarului.

Nici anul ăsta Cărtărescu, scriitorul preferat al preşedintelui Băsescu, n-a luat Nobelul. Oare juriul o fi avut cvorum?

Evenimentul Zilei alocă spaţii largi „ultimului sondaj CSOP” şi, de emoţie, aproape că a reuşit performanţa unică de a scrie mai mult text cu bold decât cu litere normale. Din sondajul comandat de ei, făcut de ei şi comentat tot de ei rezultă că între Antonescu şi Băsescu nu sunt mai mult de 2 procente (să-i spună cineva şi lui Băsescu atunci, să reia băile de mulţime), că USL-ul „s-a stabilizat sub 50%” (când i se spune asta, Monica Macovei se înroşeşte de plăcere şi, pentru o clipă, crede chiar că e frumoasă), că Oltchimul l-a scăzut pe Ponta (logic, doar a furat cât a putut de-acolo, lui îi duceau Boureanu şi Vinţan banii), că Udrea şi Iliescu se bucură de aceeaşi încredere (amândoi, săraci) şi că românii sunt mai pesimişti ca pe vremea lui Boc. Cu asta, ultima, chiar sunt de acord: normal că pe vremea lui Boc exista o doză sănătoasă de optimism odată ce ştiai că, indiferent cine vine după el, mai rău de-atât n-are cum să fie.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: