CLOVNUL LUI BASESCU,BROKERUL CRISTIAN SIMA II ESTE TEAMA CA VA CITI HOTNEWS CU IL PADRINO IN INCHISOARE!

15 oct.

Brokerul Cristian Sima a susținut, într-un interviu acordat jurnalistului Radu Soviani pentru Realitatea TV, că i s-a sugerat în mai multe rânduri că nu e bine să aibă acțiuni la Hotnews și că a primit chiar și amenințări, inclusiv aceea că va ajunge “să împartă o celulă cu Traian Băsescu“, iar dacă nu ar fi relatat discuţiile cu Hrebenciuc şi Predoiu, acum nu ar mai fi fost căutat de nimeni.

Cristian Sima a declarat în interviul acordat jurnalistului Radu Soviani că a primit ameninţări prin telefon, de pe numere ascunse, pentru a vinde participaţia deţinută la Hotnews.

“Am primit tot felul de telefoane de amenințare, că nu e bine să fiu la Hotnews, de la ‘o să citeşti Hotnews cu Băsescu într-o celulă şi o să ţi se taie wireless-ul’ la alte glume de genul ăsta, la tot felul de ore din zi şi din noapte, de pe tot felul de numere ascunse, cartele şi aşa mai departe, că nu e bine ce fac şi că voi avea de suferit pe chestia asta. E adevărat că, dacă aş fi nimerit cu bursa, aş fi avut mai mulţi bani, nu mai puţin de 4 milioane, şi pesemne continuam lupta”, a spus Sima.

“Dar acum sunt convins că până la urmă tot mă doborau, dacă eu nu făceam chestia asta, tot mă doborau. Eu nu am nişte resurse financiare enorme, nu am zeci de milioane ascunse. Activele astea le am din alte afaceri care s-au încheiat foarte bine”, a precizat brokerul, care a afirmat că se află în Islanda, la Reykjavik, și că nu știe când se va întoarce în țară.

Răzvan Corneţeanu, fost director al Adevărul Holding, a cumpărat pe data de 24 septembrie pachetul de acțiuni de 9% pe care Sima îl mai deţinea la firma Media Bit Software SRL din Bucureşti, care operează site-ul de ştiri hotnews.ro.

De asemenea, Sima a precizat că s-a întâlnit de trei ori cu președintele Traian Băsescu. ”Nu l-am sfătuit niciodată (pe preşedintele Traian Băsescu – n.r.). L-am văzut de trei ori în viaţa mea, de două ori am dat mâna în mod protocolar şi o singură dată l-am văzut tete-a-tete în studiorile de la Hotnews, când dădea interviu în timpul referendumului. Atunci mi-am permis, deşi toată lumea era acolo destul de timorată, şi am spus: eu ştiţi ce aş face? Exact ce a făcut de Gaulle în Algeria. Aş spune Je vous est compris! (V-am înţeles – n.r.). Şi m-a întrebat: Adică? Adică vă duceţi la toţi şi le spuneţi: v-am înţeles, nu mai mă vreţi, nu veniţi la vot pentru că normal, eu să mă întorc la Cotroceni să se calmeze situaţia, iar a doua zi îmi dau demisia şi eu însumi, preşedinte în funcţie şi ales, voi organiza alegeri”, a afirmat Sima, adăugând, ulterior, că nu se aștepta ca președintele să-i urmeze sfatul.

Totodată, fostul șef al Bursei din Sibiu, a recunoscut că dacă nu ar vorbi atât de mult, acum nimeni nu ar mai fi interesat de căutarea sa.

“Eu vorbesc prea mult. Că dacă aş vorbi puţin, dacă nu aş fi relatat discuţiile cu Hrebenciuc şi cu Predoiu, pesemne că azi nu m-ar mai căuta nimeni. Totul era bine, atât timp cât nu spui. Lucrurile astea trebuie făcute în culise”, a adăugat Sima.

În baza informațiilor apărute în presă potrivit cărora Cristian Sima ar fi dispărut cu banii unor clienţi ce făceau tranzacţii printr-o firmă deţinută de el, IPJ Sibiu s-a autosesizat şi a început o anchetă în cazul fostului director general al Bursei de la Sibiu.

Cristian Sima a fost revocat miercuri din funcţiile de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general al Bursei de la Sibiu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: