SORIN BLEJNAR „PROTEJATUL „LUI BASESCU ARUNCA O „BOMBA MEDIATICA”:CODRUT MARTA A FOST RAPIT!

30 oct.

Fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar, a declarat luni seara la Money.ro, că fostul său șef de cabinet, Codruț Marta, nu a dispărut fără urmă din proprie inițiativă, ci există posibilitatea ca el să fi fost răpit.

Fostul șef al Fiscului spune că se gândește la o răpire, în încercarea de a explica dispariția fostului său șef de cabinet. ”Sper să fie găsit. El nu a plecat benevol în opinia mea. Nu ştiu, nu ştiu, mă gândesc la o răpire. Atâta timp cât dosarul este instrumentat de secţia de urmărire criminalistică. ….. Sper, sper să nu fie altceva mai rău. Eu sper să fie găsit..,.. Mă feresc să spun aşa ceva….dar atât timp cât dispariţia unui om, că mi-e prieten, este anchetată de secţia de criminalistă a Înaltei Curţi nu te poţi gândi că a fugit din ţară şi stă pe o insulă în insula Dominicană,” declară Sorin Blejnar.

Sorin Blejnar a vorbit și despre acuzațiile care i se aduc, opinând că răzbunarea este motivul pentru care este în continuare este anchetat de procurori. ”Din patru mii de procurori câţi sunt în România, unul singur m-a trimis în judecată, unul singur a transmis spre presă tot felul de stenograme care mă privesc şi pe mine. E un procuror pe care l-am reclamat prin 2010 la CSM, a lucrat prin Vamă, nu l-am acceptat pe-acolo. Nu mai vreau să spun acum că participă la raliuri împreună cu Victor Ponta,” crede fostul șef al ANAF.

Fostul șef al Fiscului este cercetat în dosarul ”Motorina” pentru complicitate la evaziune fiscală. Alături de acesta, pe listele de acuzați se mai află fostul director al Autorităţii Naţionale a Vămilor Viorel Comaniţă, dar și fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruț Marta. Acesta din urmă a dispărut din țară în luna mai.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: