ANDREI CHILIMAN LA LANSARAREA CANDIDATILOR USL SECTORUL 1:NU COPIATI NARAVURILE LUI TRAIAN BASESCU!

3 nov.

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, le-a transmis sâmbătă candidaţilor USL din această zonă administrativă la alegerilor parlamentare să nu copieze „năravurile” preşedintelui Traian Băsescu, adăugând că alegătorii vor un proiect naţional care să unească forţele.

„Oamenii vor unitate, nu dezbinare. Vor oprirea războiului politicianist. Încetaţi să-i mai împărţiţi în două tabere: în băsişti şi în anti-băsişti. Nu copiaţi năravurile lui Traian Băsescu! Aveţi grijă să nu-l înlocuiţi pe Traian Băsescu cu un individ mai slab pregătit decât el, mai rău decât el, fără caracter, fără bun-simţ. Oamenii cer un proiect naţional, care să unească forţele românilor, pentru a scoate ţara la liman. Puneţi interesul naţional mai presus de interesele mărunte, de multe ori personale sau politicianiste! Staţi la aceeaşi masă şi găsiţi soluţiile de ieşire din criza economică şi în care se zbate, încă, România”, a afirmat Chiliman, la lansarea candidaţilor USL în colegiile din sectorul 1.

El a adăugat că oamenii s-au săturat de „vorbe goale şi promisiuni deşarte”, având nevoie de soluţii concrete. Chiliman le-a spus candidaţilor USL să se angajeze doar la ceea ce ştiu sigur că pot realiza.

Potrivit primarului sectorului 1 al Capitalei, cetăţenii doresc să fie trataţi cu respect şi nu promisiuni de mărire de pensii, atunci când acest lucru nu este posibil.

„Nu le promiteţi că le măriţi pensiile, atunci când ştiţi că nu o puteţi face. Aveţi însă grijă ca măcar să nu le scădeţi pe cele de acum. Respectaţi-i pe toţi românii şi nu-i trataţi de proşti sau imbecili, aşa cum procedează unii politicieni neisprăviţi, care stau toată ziua pe ecranele televiziunilor de ştiri”, a adăugat Chiliman.

Cât priveşte candidaţii USL în colegiile parlamentare din sectorul 1, Chiliman şi-a exprimat sprijinul pentru fiecare în parte. Despre Titus Corlăţean, Chiliman a spus că este un om pe al cărui cuvânt se poate baza, punctând că România va rămâne în lumea occidentală dacă îl are ca ministru de Externe pe el.

Despre Dan Tudorache, Chiliman a spus că-l sprijină, în ciuda „unor divergenţe” avute în administrarea primăriei.

„Îl sprijin pe profesorul Vlad Nistor şi garantez pentru el, cu toate că are statutul de candidat impus de la centru. Consider că în Parlamentul României trebuie să echilibrăm raportul de forţe dintre bufonii analfabeţi şi mârlani, pe de-o parte, şi oamenii de înaltă ţinută, pe de altă parte”, a completat Chiliman.

Edilul de sector şi-a exprimat susţinerea şi faţă de candidatura fostului premier Călin-Popescu Tăriceanu, afirmând că, deşi ar putea fi contrazis de o parte dintre cei prezenţi, consideră că a fost cel mai bun prim-ministru al României post-decembriste. În context, Chiliman a spus că poate Tăriceanu va mai fi prim-ministru.

„În plus, cunoscându-te, Căline, sunt sigur că, după ce vei ieşi senator, nu voi fi tras de mânecă pe stradă de oamenii din colegiul tău şi întrebat de ce n-ai călcat niciodată pe la ei. Nu de alta, dar cu predecesorul tău aşa s-a întâmplat, până şi pomul sădit de el s-a uscat”, a declarat primarul liberal.

Chiliman a afirmat că sprijină şi candidaturile Dianei Tuşa şi a lui Ludovic Orban. Despre Orban, primarul de sector a spus că este unul dintre cei mai valoroşi şi conştiincioşi oameni aflaţi în serviciul public şi un „aliat de nădejde” în interiorul partidului.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: