PRESEDINTELE „DRAGEI ANI”A LUI BASESCU,HORIA GEORGESCU NU-SI POATE JUSTIFICA AVEREA!

4 nov.

Preşedintele ANI Horia Georgescu, cel care a declarat recent că 20-30 de parlamentari au probleme cu legea, nu îşi poate justifica averea pe care o deţine, a arătat Oana Stancu în cadrul emisiunii “Exces de putere” de la Antena 3.

Potrivit propriei declaraţii de pe site-ul Agenţiei, Horia Georgescu, care a fost toată viaţa slujbaş la stat, a cumpărat în 2007, din senin, o vilă în Braşov (356 mp) şi două apartamente, unul în Braşov (140 mp) şi unul în Bucureşti, de doar două camere, dar ultracentral, pe Bulevardul Magheru. Pentru a justifica achiziţiile, au apărut şi două împrumuturi: unul de 150.000 de euro de la o bancă, altul de 300.000 de euro de la două persoane fizice, naşii domnului Georgescu, Marian şi Carmen Petcu, scrie Oana Stancu în jurnalul.ro.

Întrebat fiind de unde a avut aceşti bani, şeful de la ANI a declarat în presă că apartamentele şi casa le-a cumpărat de la părinţii săi, cu acte notariale. În plus, “pentru a le returna împrumutul naşilor mă mai ajută şi părinţii mei cu bani”. Pe scurt, şeful ANI a cumpărat de la părinţi cu bani de la naşii lui, pe care îi dă înapoi de la părinţi.

Casa în care locuieşte în Bucureşti Horia Georgescu este tot a părinţilor. Imobilul, care se află în centrul Capitalei şi are patru niveluri, figurează în acte pe numele părinţilor săi. În faţa acestui imobil, reporterii Antenei 3 au remarcat BMW-ul X5, o maşina de 40.000 de euro, cu număr de Braşov, înmatriculat pe firma Imperial SRL, la care acţionari sunt Horia Georgescu şi mama sa, Victoria.

Firma care a achiziţionat maşina înregistrează pierderi substanţiale în ultimii ani. În 2008, anul achiziţionării limuzinei – 4.350 de lei şi datorii totale de 458.698, potrivit site-ului Ministerului de Finanţe. În 2007, cu un an în urmă, 70.464 pierderea şi 487.342 datoriile. În 2011, data depunerii ultimului bilanţ, datoriile au crescut la 989.596 de lei.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: