SIR GRAHAM WATSON .LIDERUL LIBERALILOR EUROPENI NEMULTUMIIT DE AFIRMATIILE LUI CRIN ANTONESCU SI DE APARITIA PARTIDULUI NATIONAL POPULAR LIBERAL!

9 nov.

La scurt timp după ce vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a solicitat într-o adresă către OSIM înregistrarea mărcii Partidul Naţional Popular Liberal (PNPL), liderul liberalilor europeni, Graham Watson a comentat afirmaţiile pre;edintelui PNL, Crin Antonescu, potrivit cărora liberalii se uită cu interes la PPE.

Vreau să vă spun că am fost extrem de surprins de cele spuse de domnul Antonescu, deoarece în Statutul PNL există prevederea clară că acest partid face parte din familia liberalilor europeni. Dar, când a spus aceste lucruri, domnia-sa se afla în Spania, vorbea cu reprezentanţii Guvernului, care sunt membri ai Partidului Popular, acesta făcând parte din Partidul Popular European (PPE), şi se prea poate să fi dorit să dezvolte relaţii bune cu partidul de guvernământ din Spania“, e axplicat Watson într-un interviu pentru adevarul.ro.

“Nu ştiu să mai existe şi altceva. Vorbesc regulat cu europarlamentarii PNL şi destul de des cu alţi membri marcanţi ai partidului şi, înainte de acest eveniment, nu am mai auzit vreo sugestie cum că ar dori să se alăture PPE, mai ales că acesta este partidul din care face parte domnul Traian Băsescu“, a completat liderul liberalilor europeni.

În ceea ce priveşte înfinţează PNPL, Graham Watson e precizat: “Asta este o noutate totală pentru mine şi o aflu acum de la tine, la Dublin. Nu ştiam absolut nimic. Cu siguranţă voi afla mult mai multe pe parcursul acestei conferinţe.”

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat joi că înregistrarea la OSIM a mărcii Partidul Naţional Popular Liberal a fost făcută cu intenţia de a bloca utilizarea acestor termeni de către alte posibile formaţiuni politice.

“Înregistrarea s-a făcut cu intenţia de a reţine această marcă ce conţine cuvintele popular şi liberal pentru a nu se crea confuzii în politica românească în eventualitatea apariţiei unei noi formaţiuni politice care să conţină aceşti termeni”, a afirmat Sorin Frunzăverde.

Vicepreşedintele PNL susţine că în niciun caz nu este vorba de ruperea PNL, singura formaţiune autentică de dreapta pe scena politică românească.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: