GRUPUL PARLAMENTAR AL PNL DIN CAMERA DEPUTATILOR SALUTA ALEGEREA RAMONEI MANESCU IN FUNCTIA DE VICEPRESEDINTE AL ALDE PARTY DIN EUROPA!

13 nov.

Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor salută alegerea Ramonei Mănescu în funcţia de vicepreşedinte al Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE Party) cu ocazia Congresului de la Dublin, desfăşurat în 8-10 noiembrie, se arată într-un comunicat al deputaţilor liberali emis luni.

Până la acest congres, ALDE Party a purtat numele de Partidul Liberal European Democrat şi Reformator (ELDR).

Liderul Grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, Călin Popescu Tăriceanu, a apreciat că această alegere este o recunoaştere a activităţii profesionale şi politice desfăşurată de Ramona Mănescu în ultimii ani.

‘Am încredere deplină că ea va reprezenta o voce puternică a liberalismului românesc pe plan european. Mai departe, această alegere este un mare succes pentru PNL, arată rolul extrem de important pe care partidul nostru îl joacă în Europa de astăzi. În ultimii 10 ani, PNL a crescut constant, s-a întărit, a arătat că are capacitatea necesară de a conduce România spre progres. PNL a dovedit că are o certă vocaţie de partid european şi, de ce nu, a devenit un model de succes pentru alte partide liberale din Europa Centrală şi de Sud-Est. Sper ca în viitorul apropiat, împreună cu partenerii din ALDE, să putem împărtăşi experienţa noastră colegilor liberali din întreaga regiune. Sunt sigur că în toate proiectele de viitor ale liberalilor europeni, Ramona va avea un rol important. Atât eu cât şi întregul nostru grup parlamentar îi urăm mult succes în tot ceea ce va întreprinde’, a afirmat Tăriceanu, potrivit comunicatului de presă.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: