DEMISUL PENAL AL ROMANIEI TRAIAN BASESCU MINTE POPORU’CU TELEVIZORU’!

15 nov.

Răzvan Dumitrescu a prezentat în emisiunea Subiectiv un video în care, potrivit realizatorului, președintele minte că alegerile ar fi fost fraudate și din această cauză se pregătește o monitorizare la sânge de către OSCE.

Moderatul emisiunii a prezentat un document: ”Raportul OSCE, Misiunea de Evaluare a Nevoilor 25-27 septembrie 2012. Acest document al OSCE este întocmit după referendum, după ce PDL-ul a tot mediatizat faptul că votul a fost fraudat masiv.

OSCE a venit să vadă despre ce este vorba în România, iar concluziile au fost următoarele: Majoritatea interlocutorilor și-au exprimat încrederea în ceea ce privește imparțialitatea Administrației Electorale și abilitatea ei de a organiza alegerile într-un mod profesionist. Având în vedere aceste circumstanțe și faptul că nu s-au exprimat îngrijorări semnificative în ceea ce privește desfășurarea procedurilor în ziua alegerilor, OSCE/OOIHR recomadă trimiterea unei misiuni limitate de observare a alegerilor, cu o echipă de bază și 20 de observatori pe termen lung, urmând să fie ajutată de statele participante OSCE”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: