PRESEDINTELE GRUPULUI DE INVESTIGATII POLITICE MUGUR CIUVICA:TRAIAN BASESCU O SA DEA DRUMUL DOSARELOR POLITICE PE CARE LE FABRICA!

15 nov.

Situația disperată a ARD – aflată undeva între 10 și 15% –, îl va face pe Traian Băsescu să dea drumul dosarelor politice pe care le fabrică, afirmă președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, pentru Inpolitics.

“Acum două zile, Traian Băsescu a avut cel mai prost discurs din cariera sa politică. Adică, cel mai prost discurs din ultimii 20 de ani. Disperarea se vedea cu ochiul liber. Situația ARD, procentul de 10-15%, l-a împins la rampă și l-a silit să reîncălzească ciorba cu debitații. O să îi dea în continuare cu vorbitul dar nu va convinge pe nimeni. Ceea ce-i mai grav, eu cred că Băsescu va da semnalul și vor apare dosarele fabricate. Va fi ziua și dosarul, asta-i sigur. Cât despre Băsescu, nu mai convinge pe nimeni. Nici în cele mai negre vise ale lui nu își imagina că o să ajungă să vorbească de unul singur“, comentează Mugur Ciuvică.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: