LIDERUL PNL CRIN ANTONESCU:SEBASTIAN LAZAROIU AR TREBUI DEMIS DIN FUNCTIA DE CONSILIER PREZIDENTIAL!

19 nov.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ieri seară, la Antena 3, că Sebastian Lăzăroiu ar trebui demis din funcția de consilier prezidențial deoarece “spune niște lucruri” și că ambasadorul SUA ar fi trebuit să reacționeze când Lăzăroiu a ridicat posibilitatea ruperii parteneriatului SUA-România.

“Eu nu știu, chiar nu glumesc și întreb foarte serios. Domnul Lăzăroiu mai este consilier prezidențial sau nu în hârtii? Domnul acesta, care nici nu contează în sine, dacă este în calitate oficială de consilier prezidențial spune niște lucruri pentru care ar fi trebuit fie destituit de către Traian Băsescu, fie ar fi trebuit ca pozițiile acelea să fie asumate de Traian Băsescu. Dacă e în continuare consilier oficial al președintelui, eu cred că ar fi trebuit să existe anumite reacții și de la anumiți ambasadori, în momentul în care el vorbește asemenea prostii cum ar fi denunțarea parteneriatului SUA-România de către Statele Unite dacă se întâmplă nu-știu-ce.Văd că vorbește și în numele Statelor Unite și măcar aici ambasadorul Statelor Unite ar trebui să-i îngrădească expansiunea asta delirantă domnului Lăzăroiu”, a declarat Antonescu.

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu crede că o nouă suspendare a lui Traian Băsescu ar putea determina încetarea parteneriatului strategic de către SUA şi retragerea dreptului de vot al României în UE, lucruri care ar poziţona România în lumea a treia.

“Eu cred că dacă se mai produce o suspendare şi nu exagerez, pentru că ştiu care e atmosfera la Bruxelles şi la Washington, şi o ştiu şi cei din USL, eu nu cred că SUA va mai menţine Parteneriatul Strategic. În ziua în care Parlamentul îl suspendă pe preşedinte, e probabil ca SUA să aibă o poziţie foarte tranşantă în privinţa Parteneriatului strategic, iar Uniunea Europeană, foarte probabil, ne va suspenda dreptul de vot, ceea ce o catastrofă, practic eşti scos în momentul ăla din UE. Teoretic eşti acolo, dar nu mai contezi când nu ai drept de vot. Eu aş putea să bag mâna în foc că asta se va întâmpla în ziua în care Parlamentul ar mai face o nouă suspendare. După-aia, Dumnezeu cu mila, suntem o ţară din Asia, nu mai suntem o ţară europeană, nici nu îmi mai dau seama ce miză ar avea preşedintele sau alţi lideri politici care mai rămân responsabili”, afirma Sebastian Lăzăroiu într-un interviu pentru realitatea.net.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: