EURODEPUTATUL CATALIN IVAN A CERUT IN NUMELE USL DEMISIA MONICAI GHERGHESCU(MACOVEI) DIN P.E. PENTRU MINCIUNA SI DEZINFORMARE!

24 nov.

Eurodeputatul PSD, Cătălin Ivan, a cerut în numele USL, demisia Monicăi Macovei din Parlamentul European, europarlamentarul PDL fiind acuzată de minciună şi dezinformare cu privire la acuzaţiile aduse în ceea ce priveşte descărcarea de gestiune a Agenţiei Europene de Mediu pe anul 2010.

“Sunt două sesizări, una făcută de delegaţia USL din PE privind evenimentele din vară şi a doua sesizare făcută luna aceasta, chiar pe 19 noiembrie, de preşedinţii tuturor Agenţiilor Europene”, a declarat europarlamentarul Cătălin Ivan, citat de dcnews.ro.

Recent, Cătălin Ivan declara că se discută zilele acestea, în Comisia de etichetă a Parlamentului European, cazul europarlamentarului PDL Monica Macovei, ce este acuzată de miniciună şi dezinformare cu privire la acuzaţiile aduse în ceea ce priveşte descărcarea de gestiune a Agenţiei Europene de Mediu pe anul 2010.

Comentând anchetarea Monicăi Macovei de către Parlamentul European, europarlamentarul Cătălin Ivan declara că Macovei va scăpa uşor, deoarece este la prima abatere. “Din păcate pentru viitorul României, deoarece este la prima abatere, probabil va scăpa uşor, nu va fi suspendată din parlament, deşi, personal, mi-aş dori mult acest lucru. După Traian Băsescu, Monica Macovei este politicianul care a făcut cel mai mult rău României”, a declarat europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, pentru Ring.

Membrii Comisiei de Etică vor da un verdict în perioada următoare, iar cea mai gravă pedeapsă pentru Macovei ar fi aceea de a-şi pierde mandatul de eurodeputat.

Umilită de acuzaţiile nefondate lansate de către Monica Macovei la adresa activităţii sale la conducerea Agenţiei Europene de Mediu, directorul executiv al instituţiei, Jacqueline McGlade se declara consternată de acţiunile europarlamentarului român, care a răspândit la data de 19 octombrie un mesaj tuturor membrilor Parlamentului European prin care le solicită acestora să boicoteze descărcarea de gestiune a Agenţiei Europene de Mediu pe anul 2010.

Raportor pentru descărcarea de gestiune în cazul AEM, Monica Macovei a cerut amânarea descărcării din cauza “preocupărilor serioase” cu privire la achiziţiile publice, transparenţă si conflicte de interese. Ea a cerut serviciului de audit intern sa analizeze contractele agentiei pentru furnizarea de servicii de cantină, curăţenie, securitate şi pentru mobilier, exprimând îndoieli că unele achiziţii s-au făcut respectând principiile de concurenţă şi preţ.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: