PREMIERUL PONTA:PENTRU ROMANIA ESTE MAI BINE CA NU S-A AJUNS LA O SOLUTIE LA BRUXELLES!

24 nov.

Premierul Victor Ponta consideră că întârzierea adoptării unei soluţii privind bugetul Uniunii Europene pentru 2014-2020 constituie un avantaj pentru România, este de părere premierul Victor Ponta, adăugând că, pe fondul neadoptării bugetului, România va avea timp să negocieze capitolele care sunt dezavantajoase.

“Într-un fel îmi pare rău că nu există un consens la nivel european, dar pentru România e mai bine să nu se ajungă la nicio soluţie acum decât să se ajungă la o soluţie proastă. În perioada următoare, noi toţi trebuie să negociem să scoatem acele prevederi care sunt dezavantajoase pentru România şi să obţinem o alocare cât mai bună”, a precizat Victor Ponta, citat de Agerpres.

Totodată, primul-ministru a ţinut să precizeze faptul că pentru România este important ca Uniunea Europeană să nu mai impună “condiţii clar îndreptate împotriva României” şi trebuie sprijinită politica agricolă comună.

“Trebuie să avem alocările suficiente pentru politica agricolă comună. Am discutat şi cu preşedintele Franţei şi cu primul-ministru al Poloniei ca să ne coordonăm şi să avem sprijin pentru politica agricolă comună, iar la coeziune o sumă cât mai mare şi mai ales să fie scoase condiţiile acelea care erau împotriva României”, a adăugat Ponta.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: