TRAIAN BASESCU TREBUIE ARESTAT.CIRCOTECA DATA LA B1TV,ARATA UN BOLNAV CARE TREBUIE TRATAT PSIHIC!

28 nov.

Traian Băsescu a declarat, marţi, la B1 TV, vorbind despre relaţia cu fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, că a refuzat să-l desemneze ca premier în 2009 deoarece “o broscuţă mai înghiţi, dar nu trebuie să înghiţi porci”, aici referindu-se, după cât se pare, la Victor Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că dintre prim-miniştrii pe care i-a desemnat doar Emil Boc a rămas fidel relaţiei cu preşedintele, recunoscând că nu a avut fler cu numirile lui Călin Popescu-Tăriceanu şi Victor Ponta. Preşedintele a spus că Tăriceanu a fost cel care “a condus PNL în PSD”. Lui Tăriceanu i-a imputat şi faptul că a blocat în 2009 formarea unui guvern PDL-PNL, punând condiţia să fie desemnat premier, în condiţiile în care liderul de atunci al PNL a avut un rol major în prima suspendare a preşedintelui, din 2007.

”Simt dispreţ pentru un om care crede că un om este o maşinărie, care nu are sentimente”, a spus Băsescu. La observaţia moderatorului că, în politică, mai poţi să înghiţi un broscoi, referire la caracterizarea relaţiei PSD-PDL făcută în 2009 de către Ioan Oltean, Băsescu a dat un răspuns foarte dur: “Da, dar nu trebuie să înghiţi porci. O broscuţă mai înghiţi, dar nu trebuie să înghiţi porci”. Traian Băsescu s-a referit aici la o nouă nominalizare a lui Victor Ponta pentru un nou mandat de premier.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: