FOSTUL PREMIER LIBERAL CALIN POPESCU TARICEANU II DA UN DOS DE PALMA LUI BASESCU:ACESTA SA SE ABTINA SA DEA LECTII DE ECONOMIE,A GIRAT RISIPA BANILOR PUBLICI CATRE CLIENTELA PD-L!

29 nov.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, joi, că Traian Băsescu trebuie să se abţină să mai dea „lecţii de economie”, pentru că nu are această cădere, deoarece şeful statului a fost garantul măsurilor dezastruoase ale PDL şi al risipei banilor publici către clientela politică.

Băsescu nu are căderea să dezbată pe teme economice pentru că a fost din păcate garantul acestor politici dezastruoase pentru economie a guvernărilor succesive PDL. Traian Băsescu, prin atitudinea sa, a girat risipa banilor publici pe proiecte care sunt mai degrabă profitabile pentru clientela politică, precum celebrele patinoare de zeci de milioane de euro, terenuri de sport în pantă, şi ar fi bine dacă s-ar putea abţine să ne mai dea lecţii de economie”, a susţinut Tăriceanu la o dezbatere organizată de de Societatea Academică Română şi Fundaţia Friedrich Ebert pe tema măsurilor economice propuse de partide pentru viitoarea guvernare.

Tăriceanu a susţinut, totodată, că Guvernul Boc a luat o serie de „măsuri stupide”.

„Principala prioritate a USL şi a PNL trebuie să fie în opţiunea mea reluarea creşterii economiei. În mod clar, criza economică de la noi din ţară a fost agravată de criza economică mondială dar şi de incompetenţa guvernărilor PDL anterioare. Problema este că Guvernul Boc a luat o serie de măsuri stupide, care au sufocat mediul privat şi au sugrumat de asemenea sectorul public, fără ca veniturile bugetare să fie direcţionate către investiţii eficiente din punct de vedere economic”, a mai susţinut Tăriceanu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: