LIDERUL PNL CRIN ANTONESCU IL ATATACA DUR PE TRAIAN BASESCU CU APUCATURILE SALE DE SECURIST SI OM BOLNAV!

29 nov.

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat ieri seară, la Antena 3, că Traian Băsescu are apucături de securist pentru că este învăţat să “toarne” cum şi ce vorbeşte cu cineva într-o întâlnire privată. Antonescu a mai adăugat că el nu doarme, acesta fiind adevăratul motiv pentru care preşedintele este foarte nervos.

“Apucăturile de securist sunt mai urâte decât faptul că foloseşte cuvinte inacceptabile pentru poziţia sa publică. Dar mai semnificative sunt apucăturile de securist, exemplu: povesteşte cum se poartă – evident sunt convins că minte – Ponta în nişte întâlniri tete-a-tete. Să presupunem că domnul Ponta e politicos şi nu sare la scandal atunci când se întâlneşte cu domnul Băsescu. Cum e asta să torni tu la televizor cum vorbeşte sau ce vorbeşte Ponta într-o întrevedere privată cu tine?”, a afirmat preşedintele PNL, într-o emisiune Antena 3.

De asemenea, preşedintele Senatului a ţinut să precizeze faptul că nu este bolnav de somn, aşa cum l-a acuzat preşedintele Traian Băsescu, singurul bolnav de “multe lucruri” fiind însuşi preşedintele.

“Antonescu nu doarme, nu doarme şi între altele şi de asta e foarte nervos domnul Băsescu. Dar hai să o zicem pe asta, cu “doarme” că nu putem să spunem că e corupt, am încercat pe aia cu securist, dar a schelălăit scurt şi…Când a început cu Antonescu – Porumbacu, tot aşa pe chestiuni aruncate în on-line şi reluate aluziv într-un interviu. Am ieşit şi am spus minţi, nu ai nimic, că nu ai cum să ai, că nu am avut nicio treabă niciodată. A bătut în retragere, a plecat. Acum, cu somnul (…) Nu e nimeni bolnav nici de somn, nici de minciună, dânsul este bolnav de multe lucruri şi mă refer la cele morale, evident”, a mai afirmat Antonescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: